Kåtebol

Hej hej, var i Kåtebol¨på vanträff hela helgen =) Åkte upp på fredan vid halv sju eller nått på kvällen. Följde GPSen å det gick fin fint =) När jag kom dit betalade jag 50kr å åkte å parkerade bilen bland vanarne =P Gick runt å tjöta med folket, sen var det dans hela natten lång =D, var riktigt kul å svettig å go blev man, hehe

Sov i Jimmys van, å jävlar vad kallt det var =/ när man väl fått upp värmen var det morgon =/ jag hade somnat så gott där på morgonen å så kom netz å knackade på vanen =/ då var det bara till å gå upp. Gick upp klockan 9 käkade frukost, å sen var det solstolen. Brände mig fint =P fick en linje efter linnet å en efter bh:n.. hehe
Jag ¨å marie gick å gjorde oss iordning för kvällen men det var kanske inte så stor idé =p. återommer till detta..
Vi tog bilen till Hedekas, riktigt sket ställe, men men.. vi fick handlat mat iaf =) korv å bröd å lite chips blev det,.
När vi kom tillbaka började vi grilla korven å så fick man ju lite mat i sig oxå, inge gött med korv men fick gå var ju tvungen å få¨i mig mat. På kvällen var det kareoke, å dans.. Riktigt sköjj. hes å jävlig blev man å svetten rann.. så det var helt onödigt å göra sig fin för sminket försvann kan man ju säga =P men det sket jag i. för jävlar vad kul det var =D Hade lätt kunnat vara där i en vecka, men då hade jhag fått tagit med mig husvagnen, för sovplatsen andra natten blev i min volvo å jävlar va ont jag fick i kroppen, kunde knappt gå dagen efter =S men det var de värt faktiskt..

På söndan gick jag upp halv 10, käkade frukost, packade ihop mina grejer å hjälpte till å städa, åkte hem klokan 11. Då var det duschen som gällde, för det fanns det inte där.. så det var gött å frächa upp sig lite efter två kvällars dans. =)

Vanträff är verkligen att rekomendera, bara underbart folk =)

Var bingo kontrollant med "Puffe" på´Träffen Båberg =) på söndan.

Idag hade jag nationellt prov i engelska, det var writing vi hade. På torsdag är det läs och hörförståelse.
Ska bli roligt å se hur det går.
Hade gympa idag, vi spelade brännboll utomhus, det var riktigt varmt ute å solen lös, så det blev endast sporttopp å shorts. sprang barfota för jag tog inte med mig gympa skorna. Gick sket bra men det ömmade gött i föttera.. Emma badade å jag hade tänkt å göra det men det var riktigt kallt, fötterna domnade bort när man nudda vattnet  =/

Är ledig från skolan onsdag tll fredag, undra vad man ska göra då?? hmm..

Påsklov

Ja, nu var påsklovet över, tänkte ha en liten redovisning på vad jag gjort under denna veckan =)
Måndag: Var jag med Marie å hennes mor å deras vän madde. VI kikade på lite grejjer till studenten till Marie.. Hon köpte sig ett par vita skor å lite löshår.. klänning hittade vi en jättefin men den ville hon inte ha, tråkigt för den var väldigt fin, men man ska ju inte köpa en klänning bara för att de andra tyckte att den var fin.. Vi gick runt i femman huset, käkade å fikade gjorde vi med. Jag fick köpt mig ett par skor.. Efter Göteborg åkte vi hem till madde en stund å tjötade lite, väldigt trevligt =)

Kommer inte riktigt ihåg vad som hände dagarna emellan förutom att jag åkte hem till Marie en dag å så bakade hon kladdkaka.. å vi hade lite picknick på en filt utomhus i solen.. så mysigt så =) Efter det åkte jag hem å så grillade nästan hela familjen.. å det var lite checkt =)

Lördag: Var det upp tidigt å hämta vännerna, å sen var det vägen mot Jönköping..  Vi var på Elmia å tittade på bilar.. Fanns mycket fina bilar å titta på. Vi gick där inne i ungefär 3 timmar.. Jag fick under den tiden håla utkik efter tjejerna som gick runt i nästan bara trosor å bh så inte grabbarna missade någon,, det var nästan så man fick gå med hakklapp till dom, herregudars..  Vi gick ut å satte oss en stund så grabbarna fick druckit öl å cider.. sen skulle vi starta bilen men det gick inte riktigt bra,, för batteriet hade dratt ur sig, s¨å vi fick letat upp startkablar å startat igång bilen..  Vi hade igång bilen i 20minuter ungefär sem stängde vi av den för jag å en till gick in å kikade på bilarna igen, å då var det mycket mindre folk så man såg lättare. Vi gick nog där inne i 2 timmar eller nått, tiden gick fruktansvärt fort. Vi åkte ut en sväng å ladda upp bilen, å sedan åkte vi å hämta upp  mikael å jimmy som inte följde med in andra gången.. Dom hade ätit pizza så det blev Mcdonalds för mig å han. Folket på parkeringen burnade så detta stod vi å titta på, det var lite checkt ändå, å Poliserna var där men gjorde inte något åt det.. Vi var i Trollhättan tolv, å då åkte vi hem till familjen johansson, min gamla barndomskompis.. riktigt trevligt var det där å sen blev jag Taxi helt plötsligt. Den dagen var riktigt bra, hade väldigt roligt å riktigt trevligt. Underbar dag.

Söndag:
Gjorde inte så mycket på dagen, hade riktigt ont i huvudet.. så jag vilade under dagen.. Sen på kvällen körde jag bror min till Strandgatan ¨å hämtade Marie i Strömslund å så åkte vi ut till Anders i Upphärad =) Det var väldigt roligt å få träffa han igen å även Emelie å henke för dom var ett tag sen man träffade.. Mikael, jimmy, emil, niklas, natalie, pauline, anna å fredrik var där oxå.. Gick å la mig klockan två ungefär.

Måndag:
Tipspromenad blev det på morgonen, med huvudverk naturligtvis.. tål inte å vara vaken så länge flera dagar i rad.. klockan två hämtade jag Sofie, å så åkte vi å tanka å sen ut till upphärad å hälsade på fam. Lindström.. det var full fart på gårn å fler folk kom..

Var en väldigt trevligt vecka tillsammans med familj å vänner =) hade en bra Påsk, hoppas du oxå hade det =)
Kram

RSS 2.0