Hamnen i Hjo

Bilderna som lisa hade. nu har jag äntligen fått dom. =)








Fallens

Torsdag: Jag var nere i stan med Mor å far. sen så träffade vi Nisse å Jenni å deras vänner. å så var även faster Greta å Janne där oxå.. Var i Strandgatans å Buttlers öltält.. Var väldigt checkt faktiskt =)

Fredag:
Jag var på jobbet å grilla med folket som en liten avslutning. Sen så cyklade jag å Mor ner till Stan.. Vi tittade på Far å annat kännt folk som sprang kraftprovet.. Efter de så gick vi till spikön å käka lite å sen lyssnade vi på bröderna hallberg oxå.. Dom är riktigt bra faktiskt. Minsyster fick tyvärr upp mig på dansgolvet, fick betala för detta senare på kvällen.. kände mig dyngrak å det var ju för att jag var sjuk å hade feber å skit.. När dom hade spelat klart tog jag med mig cykeln till andra sidan kanalen å hälsade på Netz, marie, Anders å Madde. Efter de gick jag till bryggan å tjöta med Magnus som hade sin båt där.. Sen var det hemdags, klockan blev lite för mycket. Jag träffade sunken å stark på bryggan så dom gick med mig till cykeln.. Stark å jag tog sällskap en bete, vi var inne på max en stund oxå.. Var tvungen å få i mig vatten, men det var sån kö så det blev en mugg med isbitar. men dom försvann rätt snabbt när min bror å kusinen robin fick syn på mig.. då skulle ju dom ha oxå =( jaja,, jag fick kommit hem till sängen iaf å då var klockan 2:40, hade 39,3 i temp=/

Lördag: Låg i sängen hela dagen å sov förutom när jag åt mat, tittade ioförsig på 1½film med mor å far.. Det var två pers som hörde av sig den dagen å det var Sofie å Rebecka.. känns fint när en annan ligger sjuk å jävlig hemma =(

Söndag:
Då åkte jag Mor å Far ner till stan vid åtta nio tiden på kvällen.. jag gick å tjöta lite med Jenni, sen tog jag mig bortåt till den stora scenen å tjöta med Greza.. EMD spelade på scenen så då blev det att man lyssnade lite på dom.. Tog mig bortåt stan igen å då träffade jag faster charlotte med familj så då pratade jag lite med dom sen kom Sus å hemmi förbi gåendes så då gick ja å prata lite med dom.. Fick pratat lite med Far å Mor i strandgatans öltält innan jag gick till bror som var på Pråmen.. 23:00 gick jag till Mor å Far som stod nästan vid fallena, det var ju fyverkerier på gång.. efter de blev det hemgång å så sängen.. Bästa fallens på länge =/ eller inte. Helvet att man skulle blir sjuk då :@
Hoppas man e frisk nästa år.













Avslutningssmällen å den regnade ner så fint...



God Natt

Camping i Hjo, Sjuk=(

det blev inget lane loge på tisdan, åkte dit på torsdan istället, Far körde mig å hämtade mig =) väldigt snällt utav han.. var ju ingen som ville åka med så jag fick roa mig själv,, var lite stelt i början men senare på kvällen fick jag vara med karaokegubbarna uppe på scen=D var riktigt sköjj faktiskt,, träffade en släckting på det stora dansgolvet,, så han buggade jag med en låt  å dansa foxtrott två ggr.. var väldigt trevligt,. kom i säng vid två igen, så på fredan var jag väldigt trött..
 
Åkte till Hjo på fredan efter jobbet med Lisa å Love=) Mor å Jenni var redan där med husvagnen,, far var där med han åkte tidigare än mig å Lisa.. Jag å lisa käkade å sen blev det lite mys i förtältet med godis, chips å spel.. å det är alltid lika roligt, framförallt när fantasin drar iväg =P.

På lördag åkte vi till hem å hobby efter frukost.. sen blev det marknad å ner till hamnen å mata änderna =P lite checkt så faktiskt, Love tyckte det var väldigt spännande. Lisa har lite bilder från detta.. På kvällen gick vi ut å åt, å sen gick jag till parken å lyssnade på Lee Ericson, fick dit mor efter en stund, bjöd henne på en irish coffee =) hon blev så glad så, själv tog jag ett glas vatten.. efter de blev det godis, chips å spel i förtältet. 

På söndag blev det marknad efter frukost, å så käkade vi världens goaste glass efter det tog vi oss ner till hamen å matade änderna å sen köpte vi lax å rökt sik.. laxen åt jag å mor senare, siken åt vi upp igår. jag lisa å love åkte hem vid fem tiden.

Den här veckan har jag jobbat rätt självständigt, i onsdags jobbade fick jag riktigt ont i rygg, nacke å armar. igår när jag skulle ta mig upp ur sängen hade jag riktigt ont i högersidan under revbenen. fick ont även när jag andades =/ tog mig till jobbet ändå å gjorde det jag kunde göra, kunde inte cykla så jag fick åka runt i Willen (mindre hjullastare). det blev lite bättre under dagen, kunde andas lite bättre utan att det gjorde ont iaf.. när jag kom hem hade jag feber 38,2.. hade haft feberstötar under dagen så jag blev intge speciellt förvånad..gick å la mig för att jag trodde att det skulle hjälpa, 20:30 kom mor å väckte mig, då hade tempen gått upp till 38,4.. när jag ätit klart ringde jag till sjukvårdsupplysningen för att det gjorde så ont när jag hosta.. undertiden jag väntade i telefonen tog jag tempen igen å då hade den gått upp ytterligare till 38,7.. när jag efter en kvart fick pratat med någon förklarade jag läget å hon säger "ta en alvedon drick mycket vatten ha svalare i rummet å gå å lägg dig, blir det värre under kvällen får du ringa igen annars tycker jag att du ska kontakta vårdcentralen med tanke på din sjukdom"... det svaret hade jag faktiskt väntat mig men man vet ju aldrig..

imorses när jag vaknade hade jag 37.6 å jag hade fortfarande ont i sidan när jag hostade, men tog mig till jobbet iaf å klippte ett träd å det var de jag gjorde sen fick far köra mig till vårdcentralen, för smärtan spred sig över till andra sidan när jag hostade.. satt nog å vänta i 45 min om inte mer, mor kom dit så jag hade någon å prata med iaf.. när det väl blev min tur kände jag att smärtan blivit värre å var över hela bröstkorgen, men fortfarande värst på höger sidan.. fick träffat en underläkare oxå, hon lyssnade på lungorna å hjärtat å tog blodtryck.. sen fick jag ta blodprov i fingret, göra EKG å ta sänka.. det såg helt normalt ut,, det är ett litet virus jag har fått tydligen, i lungsäcken eller nått=/ så jag ska ligga i sängen å ta det lugnt över helgen å det lär inte bli så myhcket med de eftersom det är fallens dagar nu.. börjar redan idag =)

så jag får väl lägga mig å sova  en liten stund nu..
kram 


Måndag, Tisdag

Hej hej,, Igår jobbade jag som vanligt, rensade ogräs.. det var hur mycket som helst vid ett å samma ställe... det blev en hel skopa full med ogräs,, å då var det ändå ogräs kvar =/ Skulle egentligen tagit för och efterbild men glömde detta =/

På kvällen sen så åkte ja å syster Jenni till Lane Loge =) det var Thorleifs som spelade musik vid det stora dansgolvet... Uppe i baren var det CAAB Kareoke som stod för musiken.. å det blev ett hejdundrande drag =D jag ¨å jenni dansade som bara den,, jag sjöng Sånt är livet för allihopa å dansade samtidigt,, Det var riktigt sköjj,, det var änna jag å jenni som höll igång folket,, Å inte för å skryta men jag å Jenni är rätt grymma på dansgolvet ändå =P hehe eller hur syster?? Vi var där å dansa tills baren stängde. Vi åkte till Schell å tog var sin mosbricka.. jag kom i säng klockan två.. Fick sovit 4 ½ timme =/...

...Så idag var jag fruktansvärt trött, men jag kom i tid till jobbet å det var det som var huvudsaken. Vi fortsatte å rensa där vi slutade igår.. När allt ogräs var borta fyllde vi upp med lite ny barkmylla.. det blev så fint så =)  Blev stucken av en humla oxå =/ märkte inte n'är det hände det började bara göra ont när jag stod å sopa.. det brände å kändes som jag hade massa fliser i armen, det gjorde sket ont =( men det giock över rätt snabbt =).. Fick kört lite mer hjullastare å lite "röjsåg", fick röjt upp lite mer "sly"..  när jag kom hem sen öppnade jag endel fönster för å vädra ur å så slängde jag mig på sängen en timme, det var riktigt gött å få sova =) Lekte lite med Love här hemma, han blev jätteglad när han såg mig å jag fick jätte goa kramar av han,,  min lille sötskrutt =)
Ska ev till Laneloge ikväll igen, Lasse Stefanz kommer dit, men får se, vill ju inte åka dit själv =(

Kram kram

Vecka 27

Det har varit kanon väder hela veckan förutom idag,, men lite regn är behövligt.. Det har varit ganska jobbigt att jobba i denna värmen, men har gått ganska bra,, Har åkt runt på en åkergräsklippare å klippt massa gräs,, var ganska sköljj faktiskt =) åå solbränd blev jag med.. Jag gick runt med en "röjsåg" i långa svarta byxor, svart T-shirt å svart jacka mitt i solen.. Det var riktigt svettigt å gött =/ usch usch,, men sköjj var det iaf =P Fick avbryta efter lunch för jag hade druckit för lite vatten,, blev snurrig i huvudet =/ Efter varje jobbdag har jag åkt hem å badat i poolen,, har varit riktigt gött.. i Torsdags åkte jag Bror å Far till Igelsjön å bada,, mycke knott å jävelskap men det ´gick allt bra,, det var 25grader i vattnet eller nått =) Innan vi åkte å bada satt jag uppe på taket å¨tog ner julbelysningen  =P hehe vi ska ta ner tegelpannorna å grejja iordning taket så då tog jag modet å klättra upp där å tog ner den.. Vaxade även halva bilen =P klockan blev lite mycket å det regna,, får ta resten  någon annan dag..  Nu i helgen har jag festat,, =) varit med Vännerna på Strandgatan å Pråmen,, DEt har varit riktigt sköjj faktiskt =) Idag gick jag upp halv 12 käka frukost å sen gick jag å la mig igen,, Sov till å från till klockan 17:30,, Åkte till Frändefors å tittade på Film med Anders å Ragge, å så fick jag äntligen med mig mina filmer hem oxå.-..

Hela Vecka 28 'r det dansbands festival på LaneLoge..
Måndag - Thorleifs
Tisdag - Lasse Stefanz
Onsdag - Nonstop Scotts å Drifters
Torsdag - Mats Bergmans
Fredag - Streaplers
Lördag - Cc and Lee


Det blir ev handverks mässa i Hjo på helgen om det är fint väder..
Imorn är det ny Jobbvecka,,
Natti Natt

RSS 2.0