Fixardag i Flakeberg 9maj

Landade hemma hos Farmor å Kent i Flakeberg vid 11. Det var jag, Far, Bror, och våra fastrar (4av5) å tre kusiner som hjälpte Farmor å Kent i Trädgårn.. Vi hade ett litet möte på vad som skulle göras.. Vi delade upp arbetena å så på med arbetskläderna å ut å grejja.. Det tog en stund för mig att få upp arbetsglädjen men när solen tittade fram blev det mycket roligare =) Farmor var inne å lagade lax å spenat paj, det var riktigt gött, mums=) sen var det ut å grejja igen.. Vädret var väldigt upp och ner, ena stunden var solen framme andra stunden regnade det, eller så haglade det å var mulet. det gick vääldigt fram å tillbaka med det där, men det var bara regnkläder på å ut å kräla i jorden. Lisa, Tobias å Love kom dit lite senare. Love var lite delaktig oxå, å detta finns det bildbevis på.. Var ju tvungen å fota lite =). Vi grllade lite å sen blev det rabarberpaj till efterrätt =) Jag åkte med Lisa, Tobias å Love hem.. 17:30 åkte vi hem.
Lite bilder:


Fastrarna var på vinet med en gång =P

Före:


Efter:

Ska bli lite blommor å sånt i där, men det blev så här så länge, Blir en liten fontän i mitten.



Herrarna fixade taket.


Full fart


Kusinen som arbetar, så duktig hon är =)


Här är beviset på att Love var delaktig, finns fler.


Detta är då jag, inte lätt å se men men =P


Love lär sig sparka boll...


...men det är roligare å hålla i bollen


Lisa arbetar lite oxå =)


Här är mina kära fastrar, en fattas så Lisa fick bli stand-in =P


Love kom på något roligt å göra=)


Regnbågen kikade fram, är tvåstycken men det syns inte så tydligt på bilden


Fastrarna har marknad.


Här jobbar hon lite till =) Bra syster


Titta vad är det där för något intressant!!??...


...en konstig sten

       

Det var fixardagen i Flakeberg..
När jag kom hem sen var det raka vägen in i duschen göra sig iordning.
Netz, Marie å Linus kom å hämtade mig i Vanen.. Det var crusing i Mellerud =)
Stark körde sin bil med fyra till i. I mellerud sen så åkte vi alla i Vanen, alltså 9pers. Det var väldigt checkt, men tyvärr åkte vi hem för tidigt tyckte jag,, men men,, det kommer fler crusingar å nästa jag ska på är här i Trollhättan. blir ev chaufför =)

I Fredags åkte jag till Upphärad å var där en bra stund sen åkte jag å en till på Streetrace, blev inte något för polisen kom. Blev väldigt sent, ko i säng vid 3. å så var det upp klockan 6 igen,, Åkte till Färgelanda å tittade på när Jimmy å Henke körde folkrace.. väldigt checkt å se på men jag var riktigt trött å så brände jag mig i ansiktet =/.
Somnade väldigt gött i soffan när jag kom hem, så det var inte många knop på kvällen, blev tv å soffan.

Idag har jag lekt med Love nästan hela dagen. =) så checkt så.. Han är ju så duktigt med å gå å förstå. =) å det var väldigt lite gnäll idag oxå, så det var en bra dag för Love..
Vaknade förkyld så¨det är rätt jobbigt nu, är gött seg å ont i huvudet. Ögonen är röda, måste ha bränt dom med eller nått. Vaknade med massa var eller nått i ögat =/ mindre bra. Mor tror att jag har ögoninflammation. =/ inge bra de heller..

så jag får se hur det blir,, bara jag e frisk på onsdag för då ska jag till LaneLoge å dansa till LasseStefanz =)

Ha de, puss å kram








Ledigheten

Onsdag:  Var jag på babysim med Lisa å Love =) han var lite trött så det var lite gnälligt i slutet, men han var väldigt duktig ändå =). Efter det lånade jag Lisa å Tobias bil å åkte till Skolan å tittade på SM i Kran, Truck, lastbil och lastbil med släp.. Det blåste en massa å var ganska kallt, så det var väl ingen höjdare.. Jag å Emma åkte till biltema å jag köpte muffar till avgasröret. Sen blev det Mc-donalds.

Torsdag: Jag hämtade Emma på kampenhof å så åkte vi till LaneLoge. Streaplers var där. Det kostade 150kr i inträde, å det var det väl värt.. Vi tog några bugg turer å sen gick vi upp till baren, å där var det kareoke. Blev inget sjungande för det var ingen som ville sjunga med mig =/. Blev chaufför sen åt Anders å ragge. Vi hämtade en människa  i Vänersborg som var rätt go under föttera Gusten tror jag han hette eller kallades =P . Vi åkte till seven eleven å köpte mat, sen åkte vi  in till torget å där träffade vi Raggar Patrik å Daniel =) det var ju lite checkt., Vi lämnade Gusten där å sen körde jag hem ragge å Anders.. Tog en kik i hans hem, äldigt gullit hus faktiskt =). Var hemma halv 7 på morgonen.

Fredag: Var jag med Jenni på överby, å det slutade väl inte jättebra. Tog bussen till torget å ¨så gick jag hem till Lisa, Tobias å Love. Jag, Lisa å Love åkte till Jätten å så köpte jag hamburgare å hamburgerbröd. sen åkte vi hem till oss, jag lärde Love spela fotboll =P han tyckte det var bättre å ta upp bollen så det blir nog en målvakt av honom =). Vi grillade hamburgare å sen åkte jag hem till Marie. Vi åkte till Jätten å köpte chips, godis å dricka ¨å hyrde en film som vi inte kollade klart på. Vi åkte bil istället, å det var ju lite checkt =)

Vad som händer idag har jag inte en aning om, men imorn blir det troligtvis folkrace =)

RSS 2.0