hmm...

Är väl inte jätte sugen på å skriva men nått får jag väl försöka säga, det var ju ändå ett tag sen.
Hade lov förra veckan, å då passade jag på å greja lite med A-traktorn, tog ur sätena å mattorna å dammsög ur den. Grejade även med 740 å besiktiga den, var ute på turné med mor min. Var hos Tandläkaren på tisdagen å spände rälsen i överkäken å fick en räls i nedrekäken, aj´aj. Fick åka till tandläkaren på onsdan för tandställningen lossnade på ena tanden =S. 
På onsdan åkte jag till Skövde å träffa Olsson, skulle ha träffat två personer till men så blev det inte tyvärr =/
åkte hem på fredan å umgicks med mor min å tog det lugnt.. övningskörde typ hela helgen oxå =), åkte genom åsaka till Upphärad å så åkte vi genom skjuntorp å hem. Hade en sajtsing tur med mor min, å dom vägarna var ingen hitt för mor, hehe, men jag tyckte det var kul iaf =) har ju åkt endel i upphärad med epan, men men..

Jenni (systera mi) å Far är uppåt i landet.. Jenni åkte tjejvasan å den är 3mil lång, Tiden hon åkte på blev 04:14:20, så duktig så, är så stolt över min syster =D  Far åkte öppet spår idag som är 9mil lång å åkte på tiden 09:41:06 riktigt bra tycker jag, så duktigt min familj =)

själv e jag äl inte jätteduktig när det gäller sport, eller så hade jag bara väldans otur idag på gympan. Kändes som alla ben i foten gick sönder, gjorde förbannat ont. Efter det sträckte jag mig i jumsken, å när jag hoppade i en trampett pajjade jag knäet. =/ så det gick riktigt bra, eller inte..
gjorde en repetition på lastbil med släp å fick 57/60 så jag lyckades med en bra grej idag iaf =)

Provade klädseln jag köpt till 740 idag, å det blev riktigt fint, =)

Blev lite ändå, men nu ska jag söva,, Natti natt
Kram!


Alla Hjärtans Dag

Igår klarade jag Lastbilsteorin, fick 56/60 =) Så nu ere övningskörning med lastbilen kvar å lite annat teoretiskt.
Började med lite hjullastar teorin igår. Jag ska vara klar med hjullastarkortet, kranbilskortet å truckkortet innan sommaren. Har ev. lastbilskörkortet innan sommaren oxå, men de e inte säkert, men hoppas på de =)   Måste få B-korkortet innan lastbilskörkortet men det tror jag att jag har, hoppas jag iaf =P  fyller ju år om 3veckor å 5dagar, så det ska jag väl hinna med =)

Var på överby med Syster Lisa å Love idag. Jag köpte ett par skor å ett par jeans leggings =)  blev ett dyrt kalas men men,, de e ju så det är. Jag bjöd syster på mat oxå, blev panerad torsk med pommes, det var väldans gott=)

Hade tänkt att min Syster Jenni skulle klippt miug idag oxå men det blev inget med det,,  Måste toppa håret för topparna klyver sig snart =/ inge brao.

Alla hjärtans dag idag oxå.. Tycker det e en väldigt onödigt dag. Tänk dom som sitter ensamma hemma som inte blir uppvaktade.. Det behöves inte vara någon speciell dag för att man ska köpa grejer till sin pojkvän/flickvän eller Mor/Far, det kan man väl göra vilken dag som helst.. Bara för att USA började med detta så ska vi härma efter,, Så dumt =/ Denna dag är endast för affärerna ska tjäna pengar.

här är skorna jag köpte idag iaf:


Vad tycks???

Hoppas ni har haft en bra dag, å att ni får en trevlig kväll..
Kram på er!! <3


På Överby

Igår var jag på Överby med Lisa, Love, Lina å Mira =)  Vi gick runt å kikade i lite affärer.
Love gick för första gången på en rulltrappa =) Han var jätte duktig för när rulltrappan var slut så lyfte han på ena benet =) Vi åt lite mat å när jag ätit upp fick jag ta med mig barnen till bollhavet. Love tyckte det var roligt ¨å åla sig runt i bollarna å så gick han runt lite grann med min hjälp då, å så åkte han ruchkana =) Så det är nog inga problem att lämna Love i bollhavet en stund sen när han lär sig gå ordentligt =)
Lite suddiga bilder men bevis på att han åker iaf =)
   





Så glad han är när han får gå


Hehe,, så söt så =)

Riktigt STOLT!!

Idag hade vi lektion fram till klockan 11, sen vare mat å promenad till Bjursjön (i Uddevalla).
Det var riktigt långt å gå, men det gick å man fick upp värmen, men den hade man inte kvar länge.  Vi gick till skidstugan å fick lite information om kallt vatten, hur man ska göra å så om man ramlar i en isvak. Efter detta fick man ett par isdubbar å så vare ner i omklädningsrummet å byta om. Tog på mig ett underställ å en T-shirt över, strumpor å ett par joggingskor, mössa å vantar. Sen vare på med filten så jag fick upp värmen lite grann..
Alla tvåor på transport var där men det var bara 10st eller nått som bada i isvaken.  Utav 7 tjejer var det 4 som badade. å det var jag, Emma, Therese å Helena.  Jag känner mig otroligt stolt faktiskt =D
Det var vi tjejer som fick gå ut först å alla tvåor fick inte gå ut på isen samtidigt för isen var inte i sitt bästa skick.  Therese började å det såg inte så jätte farligt ut ändå, sen vare Emma, efter det hoppa helena i å hon var cool lugn, å så vare jag då.  Jag fokuserade mig på andningen eller försökte iaf. Jag satte mig ner på kanten stoppade i fötterna å så långt var det rätt lugnt. men när jag väl var i var det riktigt jobbigt å andas. Jag simmade fram till dykaren å där fick jag försöka andas ordentligt, sen frågade han mig vad jag hette å det var inte det lättaste å svara på när man knappt kunde andas, å sen frågade han mig en gång till å sedan vart jag bodde ¨å lite så. När jag hade svarat fick jag klappa han i händerna vända mig om å simma tillbaka där jag klev i.  Jag fick ta tag i kanten å höja upp mig för att känna skillnaden på andningen å det blev en lättnad, men när jag gjort det så fick jag sänka ner mig i vattnet igen å ta tag i isdubbarna runt halsen å kravla mig uppåt.  Jag tog verkligen i när jag slog i dubbarna i isen för jag ville verkligen upp.
Fick tillbaka filten av tommy som jag hade haft med mig ner men den hjälpte inte speciellet mycket.. hade ingen känsel i kroppen å visste inte om jag frös eller vad jag gjorde, riktigt hemskt. När jag kom upp till skidstugan gick jag inte i omklädnings rummet å tog av mig kläderna, Emma fick hjälpa mig att knyta upp skorna för det kunde inte jag göra, kände inte fingrarna å kunde inte nypa tag i snörena. När kläderna var av gick jag in i duschen men det var änna hemskt å duscha så jag gick in å satte mig i bastun. Mina fingrar brände riktigt mycket men när man väl fått upp värmen igen så kände jag mig riktigt STOLT =) var riktigt fräckt å göra det.  Bohuslänningen (tidningen) var där oxå, dom tog ett kort på mig när jag kravlade upp på isen å sen kom det in en i omklädningsrummet å interljuva mig å dom andra så då kanske man e med i tidningen på måndag eller nått =) hehe
Bevisen har ni här:

Emma i blå byxor, Helena å Jag i filten =)


Emma i vattnet


Emma uppe ur vattnet.. Riktigt duktigt gjort Emma =)


Här har jag precis hoppat i då


Här försöker jag prata oxå =/ usch å fy vad kallt det var,, Det var 4grader i vattnet tror jag.
Fyy fan =S

Men fan va grymma vi var som hoppa i, tycker jag. Dom som inte hoppa i missa nått, för det var en riktigt fräck upplevelse =)

Har du badat isvak nångång??

Kram på er!

Louise 18År

Hej Hej,,  Igår var jag barnvakt en stund på morgonen. Lisa å Tobias kom hem med Love 10:45.
Det gick väldigt bra,  han gnällde lite grann, men det var inte mycke, åå så var det väldigt hemskt å sitta med Mormor å Morfar en stund själv tydligen.. Jag var tvungen å packa lite saker..
Jag gick hemifrån med Love 12:00 å var utanför Jenni 12:21. Jenni tog med Love till Sstaden å jag traskade hem, jag var hemma 12:47. 

Jag duschade å gjorde mig iordning å så packade vi in sakerna i bilen. Jag övningskörde till Särestad där Louise bor. =)  Det gick väldigt bra tyckte jag, körde automat så det var ju ´bara å gasa ¨å bromsa..men ändå.
Jag fick lite tårta, å det var inge bra kände jag, mådde riktigt illa, mådde mer illa när jag drack coca cola =/
Louise satte igång ugnen å hennes syster lagade hamburgare å pommes, det var riktigt gott med mat faktiskt,,
Efter att Louise gjort sig iordning å¨packat allt klart körde Rune bort oss till byggdegårn. Hon som äger bygdegårn (Anna) skulle lägga nyckeln på ett ställe så att Louise skulle hitta den men hon hade inte lagt den där. Vi gick till huset brevé där Annas mamma bodde och kancka på, men det var ingen som öppnade. Så¨vi knackade på nästa dörr å han visste inte var hon var. Vi fick verkligen problem för Anna svarade inte.  MEn då kom han ut som bodde i huset å sa att vi skulle åka till ett hus lite längre bort för dom hade oxå nyckel till byggdegårn, som tur var..
När vi väl fått låst upp så möblerade vi om lite grann å tog fram lite skålar å så till chips å popcorn..
Bygdegårn var riktigt stort, i källaren var det ett gym å på ovanvåningen var det ett fritids.
Folket kom till slut å en Dj fixade med ljud å party ljus. =) Det var lite coolt med en Dj men han spelade inte alltid jätte bra musik å högtalarna var väl inte jätte bra men men,, det kom ut ljud iaf.. 
Vid elva nång gång käkade vi pizza, å det var gott med lite mat faktiskt.. Det var Louise Mor å Rune som åkte å hämta pizzorna,, det var riktigt snällt =)
Greza kom lite senare sen, han skulle hämta mig. riktigt snällt utav honom =)  Han var med en stund men det var ingen höjdare enligt honom=P åå jag kan väl hålla med om att det är Lite bättre musik å mer supa på Upphärad festerna men men,,,  Jag tyckte det var väldigt bra, å Louise såg ut att ha roligt å det var huvudsaken eftersom det var hennes stora dag =) Grattis igen Vännen =)

Jag fyller ju år den 12Mars å då blir det Lipz med syskonen, hoppas jag iaf =)
Vet ej om jag har kalas för släckten på torsdagen jag fyller år eller om det blir fredag den 13 =)hehe
Har lite planer på att det blir hyrning av Åsakas Bygdegård, så kan man bjuda dit vännerna =)
När jag har räknat på vilka som skulle kunna komma har jag fått ihop det till 29st, å det är med familjen oxå.
Tror det kan bli ganska bra faktiskt, men jag får ringa å höra om den är ledig då å sen kolla hur många som kommer å lite så, så får jag se hur det blir.

Jaja,,, nu ska jag ta mig till sängen snart tror jag, kika lite på tv tänkte jag..
Natti Natt,  Kram

RSS 2.0