Fallens

Just det ja det var ju Fallens dagar i helgen oxå ju..

Började på torsdagen förra veckan å den dagen sov jag å Erik slut på för han var så tröttt.. han hade varit vaken i 40timmar för han å vispen var i Tyskland å handla öl till rättvik.

På fredagen jobbade jag till 2 å sen hem å då blev ja väldigt stressad för ja å klockan är inte bästa vänner precis =/ jag å far skulle ner till staden för vi skulle springa kraftprovet som startade 16.05. så vi packade ner i full fart gav oss på cuklarna ner te älvhögsborg å hämta nummerlapparna å sedan ner å byta om vid starten nästan.. vi fick bytrt om å joggat upp å sen gick starten å jag blev bara tröttare å tröttare i benen så det gick inte fort i slutet.. far fick putta på mig i ryggen för att jag skulle orka upp å det var precis jag kom upp benen var slut.. hjälpte inte hur mycket jag än tog i så gick det i samma takt iaf. Men i mål kom jag å då hade jag ju sprungit 11.6km på tiden 1timme å 14minuter ingen bra tid men jag kom runt iaf..
Sen när det var klart åkte jag hem å duscha gjorde mig fin å åkte till vispen så satt jga där med han, Erik, Anders å magnus.. å det var väldigt trevligt för vi satt i en husvagn å myste =)

På lördagen åkte jag å Erik hem så han tog bilen hem å jag gjorde mig iordning å åkte ner med epan till stan å parkera på folketspark å redan där gick hela dagen åt helvete.. det var verkligen inte min dag..
mamma, pappa, nisse, marie, robin å julia kom cyklandes till parkeringen å så åkte jag med mor på hennes cykel till spikön.. vi beställde mat å de gick inte äta mycket utav den maten för jag mådde bara illa...
jag gick ner till bryggan för å träffa magnus å då började det regna så då fick ja hoppat ner i båten å sen kom Erik å Anders... lite senare kom cristoffer, marie å Emelie till båten oxå...Jenni kom ner lite senare ändå.. vi hade jätte skojj tills Erik gick iväg i pissa sen sket sig verkligen hela kvällen å detta behövs inte tas upp men jag mådde iaf väldigt dårligt efter detta å gör lite fortfarande men det är mycket bättre nu.. sen iaf vid 3 tiden på morran kom jag till parken för vi skulle åka hem å då hade någon varit väldigt rolig å kastat en sten lr något på min högra fönsterruta på epan å då blev mnan inte helt jätte glad faktiskt.. men det vara bara å åka hem men "nervevad ruta".

På söndagen gjorde jag inte så mycket.. jag å Erik låg å sova hela dagen för vi båda mådde skit av olika själ..
han blev hämtad vid 8:a lr något.. sen satte jag mig å prata med mor å far å berättade om lördagen..
sen åkte vi ner till strandgatan å åt å tittade på fyverkerierna. superkassa fyverkerier kan ja säga..

När det var klart satt mor å far kvar en stund så då gick jag ner till bryggan å skulle se om magnus var där men det var han inte å på tillbaka vägen såg man människan som förstörde hela fallens dagar å då fick jag en rysning i hela kroppen å skyndade mig tillbaka till strandgatan..
Jag, mor å far gick ner till bryggan å tittade sen så tog vi cyklarna hem..'
å på måndagen började jag jobba..

Det var den helgen de ='(  =/

va tiden går fort..

Nu sitter m,an framför datorn å irriterar sig på alla jävla flygfän å tänker på om man drömmer lr inte för tiden flyger ju iväg..
tyckte att ja precis slutade skolan och hade 5veckors slit ute i rabatterna på vovlo aero men nu är de slut och nu har jag jobbat inomhus i 5dagar imorgon i föråd 2. Det är helt sjukt ju...
Och idag så är det exakt 5månader kvar till julafton å de e ju ännu sjukare ju.. De var ju Januari för inte så längesen tycker man.. =/ vart fan tar tiden vägen..

Den 19augusti ska jag vara i Uddevalla klockan halv 12.. blev transport ändå efter att ha tänkt igenom min inriktning i fordonsprogrammet. börjar 2:an nu å sen är det bara 3:an oxå sen tar man studenten.. hel sjukt!!

Nästa vecka får jag ha lite sommarlov å sova ut ska bli rätt gött faktiskt men man får ju försöka gå upp någorlunda i tid.. helst ska man ju kanske gå upp vid en halv 10, 10 senast klockan 11 så man hinner göra lite på dagarna,. inte för jag vet vad ja ska göra men jag får väl gosa med Elvis, bada eller kanske va med familjen för Erik har ju åkt til rättvik kommer hem vecka 32 på måndag om allt går som planerat.. hur ska jag klara mig  =/ kommer ju sakna ihjäl mig efter honom ju =(.. men det får man väl överleva.. får prata mycket i telefon med han =)de älskar han när ja ringer å tjatar heheh =) lr inte =P. 
Nu till helgen ska ja sova hos Lisa lördag - söndag för Tobias jobbar.. det ska bli lite skojj faktiskt å så får man ju lite lön imorgon oxå ju =) hihi så då får vi fira detta jag å Lisa på lördag tycker jag =)

När jag kom hem från jobbet idag så grillade vi korv jag Far å Faster Lena.. två halv special blev det.. åå det var gött =) sen när ´Lena cykla hem så badade jag å Far å det var så gött det är 28grader i poolen.. det låter väldigt varmt men det e ganska kallt eftersom man är så varm... å ligger man i förlänge blir det faktiskt väldigt kallt.. men det är helt underbart å ha en pool vid såna här varma dagar faktiskt..
Nu får man väl ta sig ut å vara social med folket. Puffe, mormor, Roger, Mor å Far sitter där ute i solen å gottar sig,, vi ska faktiskt åka till spikön å spela minigolf å så kommer Lisa,Love, å Viggan följer med oxå sen vet jag inte om Tobias följer med men de återstår å se.. ska bli väldigt skojjigt iaf,,,

Nu har man skrivit lite idag iaf... de hinns som sagt var inte med. å sen glöms detta bort men Lisa påminner mig allt.. lr a det låter typ så här "nu får du uppdatera din blogg tycker jag" å då får man ju försöka göra detta då =)

Hej å hå!!!


 


Fredag,lördag 4-5 juli

´Nu har jag jobbar i 3veckor å det är bara 2veckor kvar..
på de tre veckorna har vi hunnit å rensat klart allt ogräs på området å tvättat ur dammen.
Jag har kört med röjsågen, klippt gräsmattor å fått testat å köra hjullastare å det var väldigt skojj  faktiskt.,
Nu i fredags så sådde jag å Jenn y gräsmatta utanför matsalen. å det bölir nog väldigt bra när det fått växa upp..

När ja slutat jobba för dagen gick jag hem å grejade med poolen. å sen kom Erik å då åkte jag han Jenni å mor till ladan å handla tyg. Sen hade jag å Erik vatten krig med vatten slangen å jag blev väldigt blöt =)
Roger kom hem till oss sen å sedan kom Viggan oxå.. Ja Jenni, Mor å Far åt Kronätrskocka å grillat kött.
ja började grilla lite machmellows (lr hur det stavas =) sen ringde figge å då ville han att jnag å Erik skulle komma ut till hans hus men Erik ville inte följa med så ja åkte ut dit själv med epan.. när ja kom ut till han så fick jag köra kross å det var ganska skojj faktiskt men sen trejde gången jag körde bort på grusvägen dog den ¨å då fick figge å jonte komma dit med bilen för å starta den.. Jag tog bilen tillbaka å figge åkte med som passagerare å jonte körde krossen..
Sen fick ja se inne i huset å det var lagom stor för Figgelino..
när jag åkte hem var ja påväg å somna å de hade inte varit någon höjdare å kört av vägen.
väl hemma ska man köra hem Jenni oxå.. tycktye hon kunde sova hemma hos oss på en madrass men de ville hon inte hon skulle promt hem till sin säng å snäll som jag är kör jag henne fast ja va förjävla trött.

och idag skulle hon hem. så de hade ju varit bättre för henne om hgon sovit här men nä då.. Pappa fick åka å hämta henne för jenni skulkle köpa ny miccro.
Jag å mor badade i Poolen ida oxå =)


Nu sitter jag å lyssnar på Bruce Springsteen å tänker på Erik..
Han är med sin familj å lyssnar på Bruce på Ullevi¨å jag vill oxå lyssna på honom eftersom man inte fíck följa med.. men det är rätt förståligt att han vill åka iväg med fanmiljen själv faktiskt å sen är ju inte biljetterna gratis heller.
Ja saknar han som fan.. sakna honom redan när han åkte hem till sig i går..
Hoppas han kan komma hit idag för ja vill att han ska vara här... Älskar han så in i norden..
Han e min underbara lilla gosebjörn... Puss Puss på dej Älskling Du e bara min <33


Midsommarn!!

Midsommaren var ju för ett tag sen men eftersom jag har glömt bort å skriva så får jag väl skriva lite om detta nu då..
Dagen började med packning å fruskost klockan halv 8 tror ja den var. Sen gick jag upp å väckte Erik.
Nets å Marie kom sedan så vi fick packat in sakerna i bilen. Vi åkte till coop å handlade mat.
Sen åkte vi ut till örns camping, solen lös å blåsten var i full gång när vi kom dit.
Där var Jimmy, Mikael, Anders, Henke, Emelie, Tobbe, Sofia och Jimmy bosatta med ett superstort tält med vispens
"lilla" ljudanläggning i. =)
När vi fått satt upp våra tält så satte vi oss vid folket å tjöta å lyssna på musik..
Sen efter en stund kom Wikman å pekka dit med husvagn.. så när de fått ställt sig till rätta började vi med maten å sätta upp partytälten som vi skulle sitta å äta under.
När maten var klar fick vi satt oss till ro å börja äta. å då kom regnet men det avtog rätt snart.
När vi ätit klart diskade jag våra tallrikar vi köpt å sedan var det raka vägen ner till vattnet.
Jimmy, Anders, Henke, Mikael å Jimmy badade i det kalla vattnet. Medan jag Erik, Emelie å Pekka titta på.
när de badat klart gick vi ner igen å sen på kvällen var det dans på logen  =).
Jag buggade med Marie, Mikael å Jimmy. Det var väldigt roligt faktiskt..
Sen blev klockan mycket å ja å Erik gick å la oss i vårat tält med cupévärmare i=) så jävla gött men man trodde att tältet skulle blåsa bort för det blåste hur mycket som helst.

Det blev morgon å vi åt frukost packa ihop tältena å sedan gick vi iväg till ducharna.
Vi tog bilen å åkte till Smögen å gick å tittade lite där. det var väldigt mysikt å gå där. Första gången för min del =)
Sen åkte vi å åt mat i lysekil, ja tror det blev en hamburgertallrik å det var inte billigt en dricka kostade 20kr. =/
Vi åkte vidare in i staden å parkerade.. vi gick till magnus båt en stund å sedan gick vi å tittade på jenkebilar.
Solen lös men det var ganska kallt eftersom det blåste.
Det blev ingen lång tur för vi åkte hem till trollhättan igen för två mådde dåligt å två var trötta men det var rätt checkt ändå.
tyckte det var lite tråkigt att vi inte stanna kvar längre medan vi ändå var där men det är så det är.

Jag hade en väldigt bra midsommar iaf å de e ju huvudsaken.

Här satte vi upp tältet
Anders å Jimmy hjälpte till.

Lite plats vi tar upp lr?? hehe
Alla våra sovplatser =)

Här sitter vi å äter
Så här serriösa var vi.

Rätt fin utsikt ändå
Den fiina utsikten

Fin sysslsättnig de har
Roliga leken

så här roligt hade anders det =)
Anders

Dans på logen
Dans på logen


Smögen


Lysekil


RSS 2.0