Torsdag,Fredag,Lördag,Söndag

TORSDAG
På torsdagen var jag hemma hos min syster Lisa, vi åt taccopaj med kocken =P
Den blev riktigt god, kocken är duktigt på att laga mat =)
Har tyvärr inget kort på hur pajjen såg ut men jag har bild på kocken =)

Här har vi rosa kocken=P hehehe


Rosa kockens naglar =D hehe
Kocken är i själva verket våran kära syster Jenni=)


Här har vi den lille matkvarnen =P hehehe  såå söt lilla skrutten

Efter den goda maten blev det lite Disney singstar,, sen blev man barnvakt, å det gick väl så där,, Love sov när Lisa å Jenni gick ut på krogen,, åå jag läste på lite teori för lastbil, skulle ha prov på fredan,, gick å la mig å hann precis somna när Love vakna =S så det var upp å ge han nappen å försöka somna han igen..
Gick in å la mig igen,, låg nu i 20min sen var det upp igen å då fick ha följa med till sängen för jag orkade inte springa fram å tillbaka..  Men det gick inge vidare de heller,, massagerade hans mage å det hjälpte en stund,, sen blev det kaos..
Lisa kom hem vid 1:00 eller nått.. jag somnade 1:30 tror jag,, så gick man upp vid 7:00.. fick lite mer sovmorgon, ´åkte med Niklas å hans kompis den morgonen =)

FREDAG

Kom till skolan å fick reda på att vi skulle vara ute hela dagen, så vi skulle inte ha läsförhör, det har vi på onsdag istället..
Jag å Emma körde kranbil hela dagen, vi lastade på betongklumpar ute i snön,, kallt å jävligt var det efter sen stund=/
Vi vägde bilen å vi trodde att vi hade 6tons överlast men i själva verket var det bara 500kg eller nått i överlast =P
Jag körde tillbaka kranbilen där betongklumparna stog.. Å det var lagom till rasten.  Efter rasten så skulle Emma övningsköra så då sa Jörgen att jag skulle lasta av betongklumparna själv.. det var bara 11stenar eller nått..
Men det var väl inte det värsta utan det är ju att få dom jävla stödbenen.. för det får man göra för hand å dom är inte fjäderlätta precis =S  Fick hjälp utav två stycken i klassen..
Jag "väcklade" ut kranen å kravla mig upp på flaket, satte i öglan på wiren på kroken på kranen,, sen kroga jag i wiren i en betongklump, å så kravlade jag mig ner å lyfte ner den på backen,, å så upp på flaket kroka in kroken i en annan betongklump å ner på backen å lyfte ner den på backen,, å så höll jag på, å det var som sagt 11stycken så det var endel jobb..  När alla var nere så var det upp med sidolämmarna, "väckla" ihop kranen, å så var det stödbenen,, lilla jag sköv in dom å jag tog i så mycket att jag fick ont i halsen, det måste sett förbannat roligt ut.. iaf, när det var klart allt med spärrning å så hoppa jag upp i kranbilen å körde iväg. kranbilen är inte den nyaste på skolan precis, den har nämligen ingen styrservo, så då fick man ta i en del, hängde mig fan på ratten å det hände typ ingenting,,  Men jag fick fixa tet å kört in den i tvätthallen..
Efter de så var skolveckan över,, när jag sedan kom til stan stod BlackJack bussen vid resecentrum..


Gick till Lisa å hämta mina grejer å tog halvorstorpbussen hem, å då blev det soffan en stund.
Jag, Jenni å Mor käka mat å efter maten gjorde jag mig iordning inför kvällen. Jag å Jenni åkte till parken lite efter 21:00,
Black Jack var på parken så det var 130kr i inträde, å sen blev det bugg i mängd =D vi träffade även folk från min skola, så då satt vi med dom å det var väldigt checkt,,
Träffade även raggarPatrik där oxå, å när det var slut så åkte jag å Jenni till Backstage, hon skulle kolla läget. Gött förvånad att vakterna inte sa nått om att jag var där, för jag tveka verkligen när jag skulle gå in, men men..
Den kvällen var verkligen lyckad..

LÖRDAG
Jag å Mor gick upp å käka frukost å sen åkte vi ut till överby å kollade skor å kläder till mor..
Tre skor blev det, två dansskor å ett par andra skor..
Klockan blev halv fem eller nått,, så bär jag kom hem så satte jag mig vid datorn en stund å sen gjorde jagmig iordning. Scotts kom till Båberg igår,, det var kö när jag å jenni kom dit, men de tog inte många minuter attt komma in,, vi var inne vid 21:00 å det var då Scotts började spela..
Patrik, Marie, Frank ¨å lollo kom dit lite senare,, det var riktigt mycke folk, man fick nästan inte plats på dansgolvet, å man blev svettig väldigt snabbt,, men det var riktigt skojj, riktigt bra musik, folk var riktigt grymma på å dansa, det var en bra blandning av åldrar å trevligt sällskap, så det var en riktigt lyckad kväll. =D
När de flesta folken hade gått, stod vi kvar å tjöta lite.. Jenni å Jag pratade med Roberto, mest jenni men ändå.. riktigt trevlig =)
Ordningsvakten kom å sa till oss att vi skulle gå å ta ut våra jackor, så då fick man göra det. Vi körde hem folket å sen åkte jag, Jenni, Patrik å Marie till McDonalds, jag var riktigt hungrig så det gjorde susen =)
Lite bilder på Scotts:

HENRIK STRÖMBERG, Sång och gitarr


CLAES LINDER, Keyboard


PER-ERIK "Lillen" TAGESSON, Trummor


ROBERTO MÅRDSTAM, Bas

Bättre bild på allihopa

Per-Erik, Claes, Henrik, Roberto

SÖNDAG
Har go träninsgverk idag, i hela kroppen å på den främre trampdynan under foten (om man kan säga att det heter så=P)
Det blev tipspromenad på morgonen iag, sen så fikade vi, å efter att Love ätit upp så skulle han gosa med mig å det gick väl inte jättebra, han skallade mig på näsan å så skrattade jag å så skallade han mig rätt på tandställningen, jag fick inte ont men det fick Love, för en stund iaf, typ 1minut. Så skulle han gosa med mor sin å skalla henne oxå, han gosar tydligen så å han verkar ju inte få ont, å han får goa märken i pannan, han fick ett litet hål i pannan av tandställningen, men det var tydligen lungt, för han gnällde inte. Han e för go den.

När jag kom hem från  tipsprmenaden så provade jag pv-huven på min duett, å den passade ev. det beror på om man kan justera den lite grann..  Efter det så hämtade jag dammsugaren, å sög upp mögel i Brors Volvo som står här,  efter att jag tagit det värsta, sög jag upp vattnet på golvet å det var endel kan jag ju säga =S, sen hämtade jag en hink med varmt vatten med klorin i, ett par diskhandskar å en trasa å började torka av inredningen i bilen å bältena.
Så här såg den ut innan jag började ta bort allt:


   





 



 

Riktigt mysigt...

Har haft en bra helg iaf =)
Hoppas ni oxå hade det,, Kram på er


 


Fullt upp i helgen

På fredag kommer BlackJack till parken, å på lördag kommer Scotts till Båberg.  Så jag å Jenni ska dit å bugga =) det blir nog skojj tror jag men det blir en dyrt=/ men det får man stå ut med..
Men bara för att man har sett fram emot det här så kanske det inte blir så skojj,, för det brukar ju vara så.. men men det får bli som det blir, man ska inte har några förväntningar för då brukar det bli bättre om man inte har det alltså.
Helgen efter fyller Lojs 18 så då ere party utanför grästorp =P hehe..  det skulle tydligen bli en jävla massa folk, å det e ju alltid lite checkt=)
Vecka 7 kanske det blir skövde men det vet jag inte, får se på detta har ju lov vecka 8:a, riktigt gött ska det bli, på tisdag vecka 8:a så ska jag till tandläkaren å då blire tandställning där nere oxå =/ aj aj. men jag hoppas det rättar till sig fort så jag blir av med grejerna, ee gött jobbigt när man äter.. men men.

någon som var på Etage i helgen eller?? Herregud säger jag bara, vad fölk det var =/
Kevin, Alice å Robin från idol var ju där..
å  så här såg det ut:




 Dom har t.om stängt av rulltrapporna för att folk skulle få plats,,

Herregud,, å så stog fjortisarna längst fram å dräggla å skrek, helt sjukt.. fattar inte detta.
Bara för att de har råkat varit med på tv å kan sjunga.. dom är ju människor dom med, men men,..
ioförsig har man ju själv tyckt att det varit sketfräckt å sett artister i verkligheten, men jag har inte stått å skrikit för de.


Har ju varit inne på tradera endel, å jag kikade lite på bikini.. å jag förstår mig inte på folket som kommit på dessa bikinimodeller, kolla här:
Den e väl fin men ändå.

den här hade ju jag trasslat mig in i jue

tänk å ligga på mage för länge, vilken fin solbränna man skulle få på rumpan då=P hehe

Jaaa.. den e väl inte vackrast i världen, men men det blir säkert bra..

Solbrännan blir väl inte jättevacker på nån utav dessa modellerna, men det e ju upp till var å en vad de tycker, Den sista är väl inte riktigt till för att sola med, men det hade nog blivit goa blickar om man kommit gående med den på stranden =P hehehe

Ja det var väl det här jag hade å skriva om idag,,

Kram på er


buss jävlar =/

I mondags kom jag försent till skolan pga att dom tagit bort buss 671 å ersatt den med 860, å den är det andra tider på =/... 671 skulle gå 9:55 å 860 gick 10:30 å jag började skolan 10:40 =/ så det blev väldigt försenat,, det tar ju 30minuter till uddevalla å sen en kvart å ta sig till skolan,, så det blev väldigt försenat men som tur var så blev jag klar med det som skulle göras den lektionen =)
Imorses fick jag springa till bussen, sprang klockan 7 hemifrån å bussen går 7:01 från bokvägen,, usch usch, det var jobbigt..
jag kom med bussen iaf å buss 860 gick 7:30 så där var det gott om tid,, bussen till skolan går 8:00 ungefär,, dom får ha extra bussar så extra bussen gick några minuter över åtta,,
Jag slutade skolan 11:20 10 minuter tidigare än vad vi skulle slutat, men det tyckte jag baar var bra för jag skulle med bussen från kampenhof 11:55, så jag hann äta oxå,, men för att jag skulle vara säker på att jag hann med den bussen sprang jag i slutet,, när jag väl kommer till kampenhof står inte den bussen jag ska åka med där,, jag tänkte att den var väl försenad då,, å det gick 5minuter, 15minuter, 20minuter, efter 30minuter när jag egentligen skulle varit i trollhättan gick jag å fråga om det hade hänt nått med bussen å det visste dom inte, dom ringde men ingen svarade,, den bussen kom inte utan fick ta nästa buss 12:55, å den kom i tid iaf,,
Väl i trollhättan får jag vänta 26min på halvorstorp bussen,,
Dessa jävla bussar,, antingen får man springa eller vänta i en evighet på dom =(  det är ju så miljövänligt att åka buss men jag hatar verkligen å vänta =/ så när jag får körkort blir det bilen,, kanske inte varje dag men nångång i veckan blir det bilen..

Ja vad tycker ni om dessa bussar???

Kram på er!!

Tidig uppstigning idag!!

Igår gick jag å la mig lite efter nio,, vaknade 23:22,  sen vaknade jag även 3:38,, gick upp när klockan ringde 4.30.
Var rätt klarvaken ändå när klockan ringde,, jaja,, upp å ta på sig kläder å ner å väcka far men han var redan vaken.
Fram med frukosten å sen göra sig iordning,, vi åkte hemmifrån 5:25 så var vi på skolan 5:45..
Vi åkte lite efter 6.. å så var vi vid Kinnekulle ring 7:30 ungefär..
Lite innan 8 så gick en igenom lite regler å så,, det var 6bilar sammanlagt,, fyra bilar körde "rakbromsnings" å två bilar körde med ABS bromsar i en kurva med halt väglag..
Jag å tre till fick titta på en video å så gick vi igenom lite säkerhet till..  vi fick även ställa oss på en våg å se hur mycket vi vägde vid 50km/h om man skulle krocka,,  jag vägde 2350kg ungefär å det är en del ändå..
Bara huvudet som väger i vanliga fall 5-8kg vägde i 50km/h 178kg,det är lite skillnad ändå,,  en vägatlas vägde 30kg ¨å en mobil vägde 4kg i 50km/h..
Iaf,, när vi var klara där fick jag börja med att testa ABS-bromsar vid halt väglag i kurva=)
började köra i 50km/h å det gick ganska bra faktiskt,, sen körde jag även i 55km/h å det blev en rätt stor skillnad.. körde över en plaststolpe=P hehe

Vi åkte två å två i bilarna så vi bytte förare emellanåt oxå..
Det var fika vid 10, sen så bytte jag bil, å då fick jag köra med en annan, å det gick rätt bra men han tyckte tydligen om å gasa, inte speciellt skönt å åka med i bilen men men,,
Nu körde vi utan ABS-bromsar,, å då skulle vi först köra i 50km/h på sträv asfalt,, å sen på halt väglag i 50km/h..
å så höll vi på så å bytte hastighet å förare..
Vi körde som snabbast i 80km/h på sträv asfalt å 70 på halt väglag, vi testade även här med ABS-bromsar å det e verkligen skillnad..

Efter en stund så skulle jag köra i 50km/h igen å bromsa å detta var på halt väglag men när man kom upp för backen å där konorna var så hade dom ställt upp massa plaststolpar, jag blev gött chockad för det kom så snabbt,, hann fan inte reagera så jag körde rätt över dom,, hahahaaha=D  inte jätte bra egentligen, skulle styrd undan men jag var så inställd på att det var som förut,,

Vi fick köra i 40-45km/h istället å så skulle vi försöka stanna innan hindret men det gick inte så man fick styra undan istället,,  efter det fick man bestämma hastigheten själv å då skulle man stanna innan hindret,, jag körde i 24km/h åå jag fick stopp =)

Denna dagen var riktigt rolig,, hade gärna gjort om det =P
förstår inte att jag har varit så nervös,, men men..
Nu får jag nog gå å lägga mig en stund,, det snurrar gött i hövvet,

Kraam på er!!!

I skolan!!

Har knappt sovit inatt, eller så kanske jag har det, känns som man varit vaken hela tiden..
gick å la mig 21 igår, somnade till liite grann sen så kollade jag på klockan 00:30,,
nästa gång jag tittade på klockan var den 02:30, sen var den helt plötsligt 04:40  åå vaknade lite innan klockan ringde klockan 6. Jag gick upp å gjorde mig iordning,  käka frukost å satte mig lite vid datorn för jag var verkligen i tid idag..
Gick till bussen 06:55.. kom till stan 07:15,, uddevalla bussen går 07:25..
Väl i Uddevalla ska jag ta bussen till skolan, den första bussen blev full av folk, nästa buss som kom fick jag inte plats i heller, å klockan var 08:16 å jag började 08:30, så då fick det bli benen till hjälp..
när jag kom till skolan var det inte en jävel i klassrummet som vi skulle vara i,, träffade två klasskompisar å dom sa att våran lärare i engelska inte var i skolan ens,, så nu sitter man här i skolan å nästa lektion börjar 10:15. superskojj,,
¨hade varit lite checkt om man kunde fått reda på det igår istället så hade man haft lite sovmorgon,,
Nästa lektion är livskunskap, efter det är det lunch sen börjar svenskan 12:10 å så slutar jag 13:40 idag,, gött å få komma hem tidigt,,

Vad det snöar ute förresten,, oj oj!  det ligger nog 3-4cm redan, inte så  jättemycket kanske men det är vitt, å väldigt halt.
Så det kanske blir lite pulka i år ändå då =P hehe   Kram på er


Skola imorn då..

I måndags var jag hemma hos Lisa, Tobias å Love,, hade så himla tråkigt hemma så då tog jag bussen till dom,,
Det första jag gjorde när jag kom dit var å sätta mig i Loves bollhus =P hehehe,,  men Love tyckte inte det var jätteskojj,, blir väl lite roligare sen när han blir äldre.. 
Jag å Lisa sjöng lite Disney singstar,, å disney låtar är ju grymma jue,, riktigt bra =)  så då sjöng vi igenom nästan alla låtar, sen spelade vi Buzz..
Lisa å Tobias gick å la sig lite efter tolv,, jag gick å la mig halv ett eller nått,,  kvart i ett fick jag ge Love nappen,, sov i samma rum som honom så jag fick ta hand om skrutten den natten,,  Kunde inte somna, å när jag var påväg att somna gnällde love så då vare upp å ge han nappen,, å så höll det på,, fick sova mellan 2 å 5 tror jag,,  efter 7 någongång tog jag upp Love å la han bredvid mig,,  8:20 gick jag in med honom till lisa å tobias,,  sen fick jag sova till halv 10..
det var tipspromenad pågång,,   var ganska trött eftersom jag bara sovit tre timmar eller nått, men lisa å tobias fick sova för en gång skull,,
Kommer inte ihåg så mycket av den dagen,,

Igår kollade jag på en Teater på tv, Ramlösa hette den,, riktigt rolig var den =)
Sen gick jag å la mig vid elva tror jag,,
gick upp halv elva,  hade  ställt klockan på 10 men jag orkade inte gå upp,, 
dagen har varit lång å kall idag, åkte ner med mor till staden å kollade lite,, marie kom ner till stan s¨då gick jag runt med henne,, det var väldigt trevligt tycker jag, synd att det ska vara så förbannat kallt bara,, längtar verkligen till sommaren =)

Imorgon äre skola då, å det ska blir rätt gött faktiskt.  då kommer man ju ha någonting å  göra på dagarna istället för å bara sitta hemma å glo på datorn å tvn,.
Vet inte riktigt när jjag börjar men jag antar att vi börjar som vanligt efter schemat... slutar två imorn, å de e gött..

Ha de!!

Har du tid??...

...kolla detta

http://se.youtube.com/watch?v=ZgUns-vIIag

http://se.youtube.com/watch?v=JYzAJviXr0Y

http://se.youtube.com/watch?v=jH1cR2spwNs&feature=related

http://se.youtube.com/watch?v=RSrF99xYyTU&feature=related

http://se.youtube.com/watch?v=sb0B0LdBhus&feature=related

http://se.youtube.com/watch?v=4nycqfEpxDc&feature=channel

Crazy Trafic.... goa idioter

http://se.youtube.com/watch?v=ZHlxdkdTaX8
cairo

http://se.youtube.com/watch?v=gf0Ohe-tI-Q&feature=related
bangkok

http://se.youtube.com/watch?v=cj4LrSxjTIM&feature=related
shanghai

http://se.youtube.com/watch?v=lay8aZlsbB0
paris

Folksamling:
http://se.youtube.com/watch?v=OkBC3FmUEZY&feature=related
Tur att det inte är en männsika som ska fram.. hahahaha


Nyår och några bra å roliga klipp

Nyår blev väldigt bra faktiskt..  dagen började lite segt med att man satt vid datorn, duschade åkte till överby å lite så...  gjorde mig iordning vid halv 5 eller nått,,  Bror, Jenni, Lisa, Tobias å Love kom vid kvart i 5 ungefär,,  vi åt kalkon, pressad potatis å brunsås,  å det e ju inte dåligt gott,, mums fillibabba =)
Vid halv nio körde tobias mig till netz å marie..  å där var det ganska mycket folk faktiskt, å så satt han där oxå,, nämner inget namn..  men det var en så speciell känsla att se honom, blev lite rädd från en början, men det blev mycket bättre sen,,  men iaf,, det var en väldigt bra nyår, å ont i magen fick jag inte, åå det var väldigt längesen jag hade en sån nyår utan att ha ont i magen,,,  vi gick till kopparklinten å tittade på fyverkerierna,, riktigt fint faktiskt =)
när vi kom tillbaka till lägenheten fick man torka spy,, inte jätte trevligt men vad gör man inte för sina vänner =)
gick å la mig vid 2 men det var väldigt svårt att somna för det  var väldigt mycket som rörde sig i huvudet,, men jag fick somant till slut men jag vaknade vid fyra eller nått,, sen fick jag gå på toa vid 5,,  halv 12 kom lisa, tobias å love å hämtade mig,, det var ju tipspromenad idag å det får man ju inte missa... efter den så gick vi hem, å jag tog på mig lite bekvämare kläder å slängde mig i min soffa å tittade på tv,, så idag har jag bara tittat på tv, suttit vid datorn å sovit..

Tack Netz å Marie för en väldigt bra nyårsfest =)

God fortsättning gott folk.



Lite klipp:
http://se.youtube.com/watch?v=QqYJYk1G-OM
skit cool unge

http://se.youtube.com/watch?v=KIk26JT4XDY&feature=related
hehe,

http://se.youtube.com/watch?v=lidWL_FZPBs&feature=related
tv4 tabbar

http://se.youtube.com/watch?v=mptG3Kj0-SM
pinsamt

http://se.youtube.com/watch?v=vQGEo2P8rnA&NR=1
hehe, sicken jävla unge

http://se.youtube.com/watch?v=Sb7YV-3LB3o&feature=related
sicken söt

http://se.youtube.com/watch?v=O6m3KPWeAkc&feature=related
riktigt bra jue =P

http://se.youtube.com/watch?v=ygXGLdITadU&feature=related
hahhaha,,,

http://se.youtube.com/watch?v=AOPeq97HFis&NR=1
hehe,, herregud

http://se.youtube.com/watch?v=uAU1EugvPDU
fyy fan va bra... hahahaha

RSS 2.0