Juldagen

Juldagen firade jag med familjen å släkten på fars sida..   Vi käka julmat, tomten kom å så blev det tomtegröt till de som ville ha. här är lite bilder från den dagen..


Full gång i köket..


Mycke folk är de


Visst ser dom glada ut =P


Här får Love julklapp från tomten


Så glad blev han för den =P nädå, han är lite rädd för tomten, å så är det för mycket folk oxå.. Blir nog bättre nästa jul.

Efter denna checka tillställning åkte jag mor, far å jenni hem till min morbror Göran,, Han fyllde år nämligen,
Erik fyllde även år den dagen,, Så grattis engång till, till er båda, hoppas ni hade en bra dag =)
Vi tittade lite på tv å sen gick vi hem vid halv 1 eller nått,,  å på vägen hem kom en hund springandes som såg ut som en varg.. jättefin hund verkligen..
Mor å Far trodde dom visste var hunden bodde så jag tog tag i hundens halsband å så gick vi dit,, men det var inte rätt hus, så då släppte vi hunden å hoppades på att den skulle hitta hem själv..  Men då trodde vi fel, hunden följde med oss hem istället..  Vi gick in å lät hunden vara utanför, jag hade gärna tagit in hunden men fick inte för mor å far..
När jag tittade ut genom fönstret stog den vid trappen ner till källaren,, när den förstod att vi inte skulle släppa in den gick den å la sig på trappan utanför ytterdörren =/  tyckte så synd om hunden,,
Jag fick min hjärnceller att jobba å då kom jag på vart hunden bodde, fick med mig far ut, jag tog tag i hudens halsband å den ville verkligen inte gå nånstans..  Men den följde snällt med ändå.  På vägen hem till huset där hunden bodde var han väldigt tillbakadragen, åå det var han inte första gången vi skulle leda honom till huset där vi trodde den bodde..
Väl vid huset öppnade jag grinden å hunden backade lite bakåt, så jag fick nästan dra in hunden på trädgården,, Jag knackade på dörren, å det var deras hund..  Men husse som öppnade dörren hoppade inte av glädje direkt =S  han hade tydligen varit ute med hunden på promenad å så hade hunden stuckit där ifrån,, men om en hund hade stuckit från mig hade ju inte jag gått in i huset å hoppats på att hunden hittade tillbaka, ja hade ju letat efter hunde,, men men alla är vi olika å det är väl tur det..

Hade en bra Jul, hoppas ni oxå hade det =)
Kram


Julafton

HEj hej,, dagen började (eller fortsatte kanske man ska säga) med en skinksmörgås å lite cornflakes, sen vare på med kläderna, sätta sig i bilen å åka till jätten, kyrkan, jennis lägenhet å sen hem igen..  Hemma slog jag in de sista julklapparna gjorde mig iordning för kvällen, städa elvis bur å så vare Kalle anka klockan 15:00..

När Kalle anka var slut åkte vi till Mormor å Morfar, käka julmat å satt å tjöta, var väldigt trevligt å roligt tycker jag =)
Vid klockan åtta åkte jag med Lisa, Tobias å Love hem till mig å dom andra kom en liten stund efter..

Julklappsöppning blev det å Love fick endel julklappar kan jag ju säga =P.. hehe
Jag fick en Elvis luvtröja å en Elvis väska utav Bror min,, Tackar för detta =)

Vi hade ju gjort en lottning om vem som skulle köpa till vem,, ¨å det blev väldigt bra så,, billigt å bra för alla,  förutom för mig som handlade ganska mycket till Love men det är så det är =) kunde inte låta bli.

Jag tyckte att Julafton blev väldigt lagom, tyvärr är det ju inte riktigt samma sak nu som det var för några år sen,, då tyckte man att Julen var riktigt rolig å speciell, man längtade ju riktigt till Julen, men nu är det mer en trevligt grej att få umgås med familjen,

Lite Kort:


Det är en del paket ändå =P å nästan alla till Love


Syster Jenni


å så här såg jag ut =)


JulBordet


JulTomten


Loves Pakethög


Love å det Stora Paketet=)


Bollen var lite intressant ändå =)

Hoppas ni hade en bra Julafton,,  Min Julafton var alldeles perfekt =)

Julaftons Morgon=)

Hej hej,, det blev inget med hjälpen till min farmor,, hon tyckte det blev försent,,
men det är så det är ibland,,
åkte med Jenni å Bror till överby istället,, lite checkt å åka ut med syskonen, en saknades i syskon skaran men det gick bra ändå... 
Åkte med syster hem ¨å färgade håret,, blev svart underhår å så färgade jag i luggen blond,, måste färga hela håret blond för det svarta har färgat över sig lite på resten av håret =/ syns inte jätte mycket men vet ja om det stör jag mig på det.. 
Mikael å Mackan kom hem till Jen´ni igår,, var lite checkt å få träffa dom igen faktiskt =)
sov hos jenni å på morgonen städade jag upp i hennes lägenhet,, sen kom lisa å hämta mig,, så åkte vi till överby å handla julklappar..
vi åkte hem till Lisa ¨å slog in julklapparna sen vid 8tiden packade vi in alla julklapparna i bilen,,
sen var jag jättesmart när jag skulle gå ut med en katt"säng" och klösbräda,,   när jag skulle gå ut genom dörren fick jag botten på klösbrädan i jumsken,, det tog ganska stopp kan jag ju säga å förbannat ont gjorde det oxå =/  jag låg ner en stund, förvånad å hade riktigt ont,, aj aj =/
hemma sen så tappade jag plånboken på tån =/ det var rätt skönt ( eller inte)..   slog senare i tån i nånting oxå,, gick riktigt br för mig idag =P

Familjen klädde granen å den blev lika fiin som vanligt =)  (bilder kommer senare idag)
Love var riktigt duktig på å klä granen =P lilla sööt skrutten =)
Skinka på Julvört blev det 00:15,, å gudars vad gott det var "mums"

Nu är det sov dags,,
Natti Natt å God Jul!!

Hjälpsam!

HITTADE LITE GAMLA BILDER

Jag å min duett


Övernattningläger med klass 9AF


Jag som Elvis i skolan för 2år sen


Tog det när jag var ute å Fiskade med Bror

I förrgår var jag å Far hos min Kusin,  det var väldigt trevligt faktiskt,, Jag, Felicia(kusinbarn) å Lena(faster) bastade klockan 01:00-01:20, Blev lite sent, men ren blev man å det var förbannat gött faktiskt =)

Igår på tipspromenade bar jag Love nästan halva vägen för att slippa gnället =)  å det känns i armarna idag.. men men det är lungt, behöver allt träna lite ibland =)
Jag å Far åkte till Överby å köpte kablar till högtalarna nere i källaren,, sen så satte vi upp ljusslinga i våran lycktstolpe på trädgården.. å det ser inte klokt ut på dagen men på kvällen är det fint iaf =)

Efter det så hjälpte jag min Faster Lena å julstäda lite granna,  å det behövdes verkligen för usch vad det var dammigt, låg stora dammtussar på golvet i köket =/  å under stolsbenen ska vi inte prata om hur det såg ut =S.. hon hade passat två hundar oxå så hundhår var det överallt oxå..
Efter dammsugning å torkning av golvet tog vi upp tomtar å satte på hyllorna i köket,, blev lite fint faktiskt =)
Sen blev jag väldigt hungrig så då gick vi hem till mig å hämta fiskbullarna som jag å Far skulle äta å sen bar jag med mig en julgran till Lena oxå..
Hemma hos Lena igen så lagade hon potatis å fiskbullar till mig =) väldigt snällt...  å de fiskbullar som blev över kom far dit å hämta =P hehe.. 
Klockan 21:00 satte vi oss framför tv å tittade på Heartbreak Hotel,, riktigt rolig film faktiskt =)
23:30 traskade jag hem å gjorde mig iordning för natten,,  sen kom Magnus hem till mig 00:30..
vi tittade på drömkåken, sen åkte han hem 02:30 eller vad klockan nu blev,,  men det var lite trevligt att han kom hem till mig iaf=)     Han är så snäll så =)

Idag kommer Farmor hit å hämtar mig,, ska hjälpa henne å städa idag,, Gudars vad snäll jag känner mig =)  Men jag har inget annat för mig ändå, så jag kan lika gärna göra det istället för att sitta hemma å deppa ihop..  Man får lite annat i tankarna för en stund iaf..

Imorgon ska jag å syster åka till överby,, ska köpa min sista julklapp.

Kram!


16/12-17/12

Hej hej,, igår blev det väldans bra,, när jag var i skoaln gjorde jag de tre sista proven innan slutprovet,, blev godänd på de tre proven,, sen var detv slutprovet,, jag trodde när jag satt där att jag inte skulle klara det,, men det gjorde jag=)  fick 61 av 70frågor varav fem är testfrågor så egentligen fick jag 61 av 65 så fyra fel är väl inte så dåligt tycker jag inte =) hehe..  efter det fick jag springa till bussen för jag ville inte vänta på bussen som gick halv fem.. väl i stan gick jag hem till syster, tobias å Love..  Tobias fyllde 30 igår..  så nu är jag med lite på hans dag oxå =P hehe...  Grattis Tobias igen =)
Nu är det halkan som väntas härnästa,, efter det är det 12mars som väntas å uppkörningen..  Den 12 mars när jag fyller 18år ska jag troligtvis tatuera mig,  vet ej om det blir handleden eller svanken,, har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar mest mot svanken faktiskt,, för jag tycker det e riktigt fiint faktiskt =) eller så gör jag båda, om det inte blir alldeles för dyrt..

Idag var jag i skolan till klockan 12 sen tog jag bussen till thn. å istället för att jag skulle vänta på bussen till halvorstorp så tog jag mig en promenad till Ulf, å satt å  tjöta lite med han,, väldigt trevligt faktiskt.. Jenni jobbade ju ¨så då kunde jag åkam med henne sen.  Jag Jenni å Marie åkte till Buddys å bowla=)  å det gick riktigt bra faktiskt,. missade 10 käglor eller nått på första serien,fick 7strikar eller nått=) hehe , sen gick det mindre bra på de två andra serierna,, fick ioförsig två strikar i rad på den sista rutan med 3fält i=) hehe tyckte jag var lite fräckt faktiskt =)

Efter detta körde jenni oss till överby,, så då käkade vi på max å sen var det till Etage å siba huset å julhandla =)
fick köpt lite på lindex faktiskt =). farligt å gå in i klädbutiker faktiskt =) kan bli dyrt =/.
Vi träffade Emil, Malin,Klas å Angelica där oxå.. lite checkt faktiskt =)

Tycker det är väldigt roligt att umgås med Marie, känns bra att vi hittat kontakten igen faktiskt,, dog ut där ett tag å sen pratade vi lite med varandra igen,, sen dog det ut igen,, men nu så, nu umgås å pratar vi mycket =) väldigt trevligt faktiskt.
Har ju även börjat prata en hel del med Malin, å det är oxå väldigt checkt =)  så nu börjar man förhoppningsvis komma tillbaka till gänget igen =)  Pratar hur mycket som helst med Greza, å vispen börjar man prata lite med oxå =) känns riktigt bra =)

Så på nyår blir det förhoppningsvis att hela gänget träffas i Upphärad eller nått,, Hade varit förbannat skojj faktiskt,, saknar dom tiderna nått så fruktansvärt mycket faktiskt,,
Å sen i Mars när man förhoppninsvis fått körkortet blir det ju lite friare på så sätt att jag kan åka dit utan krångel=)

Greza, Vispen,Marie, Netz, Malin å Emil = underbara människor
känns riktigt bra att jag har kontakten med dom =) =)

Det var de jag ville ha sagt för idag,,
Kram På er!!


STOLT MOSTER=)



















Riktigt stolt över min underbart sööta å fiina syster son =D
Även om han är lite gnällig, så är han helt underbar, riktigt skön unge=) hehe
Det är min lilla skrutteplutt de=)

STOLT MOSTER=)





Djurplågeri.

Djurplågeri


Jag tittade på ett program på kanal 5 med Jamie Oliver. Han visar vad maten vi äter egentligen innehåller. Just den gång jag tittade så visade han även hur de behandlar kycklingar. Det var verkligen helt sjukt att se hur djuren behandlas, ren djurplågeri. Det finns alltså folk som jobbar med att sorterade kycklingarna efter kön. De tittar på färgen på kycklingarna om det är en hane eller hona. Honorna stoppar de i lådor som forslas vidare och hanarna har de ingen användning för. Så de slänger in dem i ett litet rum och kväver ihjäl dem genom att ta bort syret i rummet, de har andnöd i ca 2 minuter. Jag tycker att, om de anser att de ska ha ihjäl dem så ska det max ta 3 sekunder inte mer. Man vet ju själv om man tappar andan eller håller andan en stund, hur jobbigt det känns.


För att kycklingarna skulle bli så stora som möjligt på kortast tid, stoppar de i dem kemikalier. De växer så fort att lederna inte orkar med, så de ligger ner för det mesta just för att de inte orkar röra på sig. Kycklingarna lever nästan på varandra bara för att de har för små utrymmen. Deras avföring fräter väldigt mycket på huden/fjädrarna och eftersom de ligger ner för det mesta så kan du ju tänka dig hur de ser ut i rumpan och på magen.


På hemsidan http://glockiz.wordpress.com/djurplageri-orsaker/ läste jag om djurplågeri och hitta lite intressant fakta om just djurplågeri. (10/11-08) "Vad är det som får vissa människor att plåga eller behandla ett djur eller en grupp med djur illa?" Detta tycker jag är en väldigt bra fråga. Förstår verkligen inte hur man kan hantera djur så illa som att sparka sin hund eller att strunta i att ge den mat, eller som ovanstående angående kycklingar. Det som man också kan läsa det är ju att det finns olika former av djurplågeri. De nämner fysisk djurplågeri så som slag och sparkar, och det är inte bara med kroppsliga medel de använder sig utav, det kan även förekomma med hårda föremål och annat som de slår med. Och även psykisk djurplågeri som att inte ge djuret/djuren mat, vatten, motion eller liknande. Men det dem inte nämner något om det är ju den sortens djurplågeri så som cirkus eller liknande bara för att underhålla oss människor. Det är ganska häftigt att se en elefant sitta ner eller stå på ett ben, men det folk kanske inte tänker på är själva "underarbetet" så att säga. Man kan tänka vad slag elefanterna får för att de inte gör som de har sagt till den att göra. Det är inte naturligt för en elefant att sitta ner på rumpan, att tackar publiken, stå på ett ben eller liknande. De ska leva på sitt sätt i friheten, tycker jag.


När jag var i Thailand för bara några år sen så åkte vi till en så kallad djurpark. Vi satt och tittade på när en apa cyklade, hoppa upp i ett träd och plockade ner Cocosnötter, den dök även ner i vattnet efter ett par nyklar. Och det var lite roligt att se att den kunde göra sådana saker, men efteråt så tänker man efter vad apan har fått genomgå för att den kanske inte gjort de dem villa att apan skulle göra. Vi var även och kollade när elefanter gick balansgång, stod på huvudet m.m. Jag gick även fram dit elefanterna var och blev massagerad av en elefant och det var lite coolt men farligt. Elefanterna lider säkert inte när de gör dessa konster för att underhålla oss men de har naturligtvis fått en massa stryk, för detta är ju inte naturligt för en elefant. Vi red även på elefanterna och det är också en upplevelse, men man vet ju inte vad elefanterna tycker om det, och det gör väl ingen. Det hör ju inte heller till det naturliga för elefanterna men det klassas nog ändå för djurplågeri.


Läste även detta på hemsidan http://glockiz.wordpress.com/djurplageri-orsaker/ "Djuret kanske inte beter sig som man önskar. Man ser det som att djuret inte förstår istället för att inse att "jag" inte kan göra mig förstådd. Istället för att göra rätt så tar man ut det i våld och på så sätt skyller man sin okunskap på djuret. Här handlar det om kommunikationsproblem och låg utbildning i ämnet." Och detta är väl vanligast på ridskolor eller i stall för övrigt också, skulle jag tro. Och på tal om ridskola, det är ju också ett slags djurplågeri men inte speciellt grovt. Hästar behöver ju motion och de flest hästar tycker nog det är roligt också. Men det kan även bli lite för mycket för dem.


Läste även på den hemsidan att det finns djursporter så som hundkamp och tuppfäktning, och det gjorde mig intressant så detta kollade jag upp och fick lite fakta på sidorna https://www.flashback.info/showthread.php?t=317164 och http://mrrolif.blogspot.com/2007/11/tuppfktning.html.


Hundkamp:

Det går ut på att två hundar bråkar med varandra tills den ena hunden ger upp eller i värsta fall dör. Denna "sport" är endast gällande pengar till ägarna av hundarna. Skadar sig hundarna allvarligt så är det ingen veterinär som gäller utan ägarna själva plåstrar om hundarna.


Ägarna stoppar i hundarna steroider för att hunden ska bli större och starkare för att öka vinstchanserna.


Detta är naturligtvis olagligt men kamperna hålls i skymundan. Den här sporten är inte så vanlig i Sverige, den är mycket mer vanlig i USA. Och detta försöks stoppas av myndigheterna men har ännu inte lyckats.


Det är helt sjukt att hundar ska få genomgå detta bara för att ägarna ska tjäna pengar. Det är ju ägaren som får äran, hunden får bara lida.


"Detta gäller också för tuppar som används i vadslagningsslagsmål."


Informationen har jag fått från sidorna http://glockiz.wordpress.com/djurplageri-orsaker/ och https://www.flashback.info/showthread.php?t=317164


   
 Så kan det gå när kamphundar är i närheten
                      

Tuppfäktning:

Går nästan ut på samma sätt som hundkamp bara det att fighterna är indelade i ronder med 10minuters paus mellan varje rond. Under pauserna plåstrar ägarna om sina tuppar och syr om det behövs.

De satsar pengar på vem som ska vinna. Man kan även satsa pengar under fighten. När fighten är slut och det är den så fort en tupp ger upp eller i värsta fall dör, "så betalar de förlorande spelarna till dem som satsat på den vinnande tuppen."


     

På sidan http://mrrolif.blogspot.com/2007/11/tuppfktning.html står det att det inte förekommer några rakblad på klorna förekommer inte. Men på tv har de visat just detta om tuppfäktning och då visade det sig att det kan faktiskt förekomma fighter med fastsatta rakblad på tupparnas klor.


Tjurrusning:

Detta är en festival i Spanien. Den hålls i Pamplona i norra Spanien. Det går ut på att 2000-3000 människor (mest yngre killar) jagas utav en flock ursinniga tjurar. Detta är en stor folkfest och det kommer 100-tals människor och tittar på detta.

Varje morgon i en veckas tid pågår detta. Det är sex tjurar och sex oxar som springer efter alla dessa människor.


Det som jag anser är djurplågeri i detta är att de stressar upp tjurarna och oxarna, och de kanske skadar sig om de får fnatt och springer in i staketen som är uppsatta. Men det är ju inte säkert, så detta är väl inte så jätte farligt jämfört med tjurfäktning. För det är dit tjurarna springer.


       

Tjurfäktning:

Detta trodde jag var som de visar på julafton med tjuren Ferdinand. Att tjuren fick springa emot den röda duken av ren underhållning, men där hade jag verkligen fel.


Under varje tjurfäktning är det sex stycken olika tjurar som kommer in en efter en till arenan. Och det är de tjurar som kommer från tjurrusningen.


Det är alltså sex upp stressade tjurar, men inte bara det, utan tjurarnas horn filas ner, tjuren drogas ner med 4-5kg sulfat och de smörjer tjurarnas ögon för att den ska se suddigt. Men det är inte bara det tjuren utsätts för innan den lockas ut i arenan, utan den har även fått stå i ett mörkbelagt bås i 24timmar. En del skär de även av stämbanden på också. Tjuren blir märkt med uppfödarens märke på ryggen strax innan den springer in i arenan.


Jag trodde ju när man började läsa om det här att det hade plågat klart tjuren men tydligen inte. Utan pikadorerna kommer inridandes på hästar och sticker in en vass lands i tjurens nacke. Detta gör han tre till fyra gånger och det är för att skada tjurens nackmuskler. De hästar de rider in på är nerdrogade, de har förbundna ögon, igenproppade öron, skadade och skadas eller i värsta fall dör under striden.


    

Efter detta då så gör det så att tjuren inte kan lyfta sitt huvud över en viss nivå. Och detta gör banderilloserna genom att sticka in sex spetsar så nära de sår som blivit utav de som pikadorerna gjort. Tjurens kött och nerver fläks då upp och det är det som är meningen tydligen.


Tjuren är nu nästan helt slutkörd, förvirrad och rent av döende och då är det matadorens tur som då retar upp tjuren ännu mer med en muleta. När han gjort detta sticker han in ett smalt svärd in i hjärtat. Men det är inte säkert han lyckas så då försöker han få tjuren att falla på annat sätt. Då genom att sticka svärdet in i nacken. Tjuren faller då ner till marken med oftast punkterad lunga, och då kvävs den sakta till döds och kräks blod. Men är tjuren starkare ändå och överlever detta så avskiljs ryggmärgen med en dolk. Lyckas han inte med detta så blir tjuren paralyserad, förblöder och kvävs till döds.

 
    

Köttet från tjuren sälj efter att de styckat den, med stressat djur smakar inget bra sägs det. Och sedan är det olagligt också.


Detta betalar folk för att se och jag förstår inte att man vill se när ett djur plågas till döds. Det är helt sjukt verkligen.
Jag mår dåligt och blir förbannad när jag läser om detta. Djur ska behandlas som människor.


Det är så jävla rätt om man får svära. De ska bara ha ont för att de plågar ett djur till döds. Synd bara att inte alla tjurar hade den kraften att göra så. Tycker de ska ge sig på alla som
är och tittar och de som medverkar till djurplågeriet, för man gör inte så mot ett oskyldigt djur, så är det bara.
.      

Eller vad tycker ni, å vad tyckte ni om min uppsats för övrigt???
visst blir man förbannad??


Fullspäckad helg =)

Nu har jag haft å göra i helgen iaf kan man säga=)  å det har varit väldigt trevligt å checkt på en å samme gång.
I fredags åkte jag hem till Marie, så vi satt å tjöta tills klockan blev halv två ungefär, å det var väldigt tevligt, vi hade massor att prata om =)  fick ta taxi hem så jag var hemma lite innan två..  kom i säng halv fyra för jag å mor min satt å prata oxå..

Igår tog jag mors moppe å åkte till Greza =)  när jag såg upphärad skyltehn kände jag mig verkligen hemma,  fick en riktigt underbar känsla,, älskar verkligen Upphärad.  Vi tittade iaf på Narnia Prins Caspian och på sällskapsresan..   han gjorde iordning en julskinka oxå,, åå det såg ju så himla gott ut, men jag åt inte utav den för vi har som tradition i min familj att inte äta julskinka innan julafton.  Vi brukar göra skinkan den 23 å så blir den lagom färdig när klockan slår över tolv,, så sätter vi oss å mumsar vörtbröd med julskinka på,, Guuuuuudars vad gott det är =)  då vet man att julen har börjat =P
Så greza fick äta sin julskinka själv tyvärr för det såg som sagt var väldigt gott ut.  jag åt nudlar istället, inte riktigt samma sak men mat var det iaf för hungrig var jag..  Klockan blev lite mycket å tröttare blev jag så det blev att man fick sova på hans soffa, för jag vågade inte åka hem ifall man hade somnat,  hade ju inte varit jätte checkt..  han kom å väckte mig 8:20 =/  var ganska trött,  men det var inte han, herregud vad morron pigg man kan vara =/
Tog moppen hem vid 8:45 så jag var ´hemma 9:15=)  då  plockade jag undan allt från middagen igår, å så satte jag igång diskmaskinen,, kände mig riktigt duktig faktiskt =)

efter det så blev det tipspromenad =).

För en stund sen så kom jag hem, Jag, Far å Farmor var å hämtade granar,  å det var ingen liten gran jag å far bar på första vändan,, usch å fy,  var rätt svettig å hade ont i armar å ben,, ramlade tusen gång typ kändes det som, ajaj =/
sju granar släpade vi med oss hem,  så träningverk lär jag ju ha imorgon iaf.

Snart är det mat, hela familjen (Far, Mor, Jenni, Lisa, Tobias, Love, Bror å Jag) ska äta idag, lite trevligt faktiskt tycker jag =)


Måste ju säga att jag var rätt duktig den dagen då mor å Far kom hem,, alltså den 4/12.
Dammsög på alla tre våningarna, torkade golven, röjde upp, städa båda toaletterna, tvätta, bäddade sängen, gjorde lite lastbilsteori, skrev lite på min svenska uppsats( ska lägga in den på bloggen sen när den är klar, tycker själv att den är väldigt intressant) och åt en pizza,,  det sista kanske inte var så duktigt men det var det jag gjorde.

Det var de,, Nu ska jag äta, 

Kraaam!! 
  


helgen!!

Helgen blev rätt bra ändå fast jag mådde förjävligt, ringde jag Louise å hon sa att det var fest hos Kimba i Grästorp.  Fick träffat en massa folk hemma hos Kimba(riktigt snäll å trevlig person=), kände mig hemma där på något sätt, å det brukar jag inte göra när jag träffar nytt folk så,,   blev lite väl skojj bara,  gick å la mig vid 7 på morgonen =/ så jag var rätt trött faktiskt, men det var det värt.,  träffa en tjej där som heter Jane, å hon är väldigt snäll å trevligt,, riktigt go tjej faktiskt., Så nu har man kanske skaffat sig nya vänner, å det känns oerhört bra faktiskt, helt underbara hela högen,,  Så det var ingen dåligt ide att åka dit.  Grästorps bor är bara för gooa dom =)
syster min kom ¨å hämtade mig i Grästorp vid 10tiden nångång, för vi skulle gå tipspromenad klockan 11..   Tack så mycket Syster för att du hämtade mig, det var väldigt snällt =)

Så nu till helgen ska jag vara med Marie tror jag, sen vet man aldrig ifall det blir grästorp igen =P
förhoppningsvis blir det de.

Nu ska jag iaf gå ner å laga mat, röja undan lite sen får jag sätta mig med lite skoluppgifter =/  måste detta.. får städa imorgon när jag kommer hem från skolan..

Kram kram


RSS 2.0