27/9-28/9

Igår var jag, Jenni, Nisse på älvhögsborg och bowlade. Mor var ´med å titta.  Det gick väl sådär, Jenni vann med ett bakvänt sätt att bowla på för att inte förstöra sina naglar, jag kom tvåa å bror trea pga att han testade ett nytt sätt.. men det var hyfsat jämt.
Senare på kvällen så cyklade jag till staden för att träffa marie.. det var nämligen crusing här i trollhättan =)
så vi gick en runda. och senare på kvällen så åkte vi tvåtaktare =P hehehe lite fräckt faktiskt.. jag träffade mycket känt folk oxå.. det var en väldigt lyckad kväll å det blev inte så sent heller.. var hemma vid 24 någongång..

Idag så körde mor mig till lisa, tobias och love.. och sedan gick vi ner till staden och kollade lite i affärer.. sen gick jag till mor å gav henne sulor som jag köpt åt henne... sedan gick jag¨å träffade lisa å tobias igen å efter det så åkte lisa iväg med jenni å jag, tobias och love gick till invigningen på bettybacks park.  Jessica Andersson och Kerstin Granlund fick egna stjärnor där.. så här har jag tagit lite kort från detta.













Jag åkte sedan hem och åt å sedan gjorde jag klart mitt svenska arbete.. åå det är så skönt å ha den gjord.. för det var så tråkigt.. jag skrev om minoritetsspråk å det intresserar mig inte speciellt mycket.. det  är väl kanske lite checkt å veta vilka sråken är å så men det var ju även vad regeringen tyckte å massa olika grejer man skulle skriva om som gjorde det hela väldigt tråkigt..

Nu är jag hos Lisa, Tobias och Love igen.. ska sova över här för då slipper man gå upp klockan 6på morgonen..

Nattit Natt

ledsen!!!

Nu sitter man här å gråter å allting känns så förjävligt.. vet inte var jag ska ta vägen.. så fort jag tänker på han blir jag ledsen.
jag vill verkligen inte förlora honom, å det kommer jag säkert inte göra men just nu känns det bara så jävla jobbigt.
ja mår så förbannat dåligt av allt det här så jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen.. när jag är i skolan å man gör något som e tråkigt sitter man ju å tänker på han å då går det verkligen inte att jobba..
sitter bara å tänker på alla underbara stunder med honom.. han e ju så jävla underbar.. å jag vill verkligen veta vad som är felet så att man kan ändra på det.. jag orkar inte vänta på att det ska bli bra igen..
jag har inga kompisar å vara med för de kompisar jag har e ju dom som jag fått genom honom.. så nu får man sitta hemma på dagarna å ägna bara ägna sig åt tråkiga skolgrejer å det fungerar ju inte det heller.. så jag vet inte vad jag ska göra..

någon som har några tips kanske??

Singel igen då!!

Jahaja då var man singel igen då=/ känns inte så jävla rockit men det får man väl försöka leva med,,,
Vi är iaf kompisar å det känns väldigt bra å jag vet att han verkligen bryr sig om mig och det känns ännu bättre,
Han är ´så jävla underbar.. Kraaam på dej

Ha det!!


mår inge bra ='(

Nu har jag haft ont i huvudet i 1vecka,, visserligen har det ju gått lite fram å tillbaka men väldigt jobbigt..
igår så fick "pipen! rå damp på mig å hoppa på mig å nypa mig i kinden (jävla kärring) men ändå.. det gick ju bra eftersom han är en mes.. iaf.. när jag kom hem bröt jag ihop å det var väl att allt släppte efter vad som hade hänt eftersom jag hatar bråk å när man e hemma kan man ju slappna av å då blir det som det blir sen så e det väl andra grejer som späder på det... men det behöver vi inte gå in på för det vill jag hålla för mig själv..
låg nämligen å grät å mådde skit när jag kom hem vid 5 tills klockan blev 10 på kvällen eller nått..

sen idag på morgonen ville jag egentligen inte åka till skolan men vi hade friluftsdag så vi skulle orientera..
så jag fick släpa mig till skolan å när jag väl kom dit å jag hade fått byta om fick jag stå å vänta tills jag fick starta.
väl iväg så tog det 20minuter för mig å hitta 1:a kontrollen =/ å det var 12 kontroller jag skulle ta för att få VG. å för att få G skulle man ta 7, å man hade 2 timmar på sig.
fick springt vidare å en lärare sa fel väg till mig så jag fick springa tillbaka..
efter att ha sprungit på ojämnmark så kan jag ju säga att jag fick sko skav, ont i huvudet, trött, hade håll å mår inge bra då går det inte så bra å springa.. jag tog 6kontroller å kom in 3minuter för sent eller nått,, när jag lämnat in lappen gick jag in i omklädningsrummet å allt bara snurra å jag var almänt "död". då kände jag att kag levde iaf =S
när det hade lugnat ner mig gick jag in på toan å drack massa vatten..
för mycket vatten dessutom så då var det fel där oxå.. =/

jag å emma fick tagit oss till omklädnings rummet borta på transport å duschat å gjort oss klara sen var det mat dags å det var så gött med mat,
vi kom lite försent till lektionen men det gjorde inget eftersom han hade räknat med att man kom lite olika tider dit pga orienteringen..
tommy kom bort till tuna fordon å då skulle jag köra.. så jag fick fixat ordning allting å så var det ut å köra.. kändes ju bra i börjanm när mna körde till en 70väg.. men när vi skulle in i mot staden sen å körde där så gick det inge bra längre..
fick ett kärringstopp pga att jag la i fel växel.. la i 3:an istället för 1:a när jag skulle köra iväg... jävla slö bil får jag ju säga för innan jag lärde mig växlarna ordentligt på epan så åkte jag ju iväg på 3:an å det gick väldigt bra =)

men iaf.. vi fick kört några runder å sen väl till baka på tunga fordon efter rasten så åkte jag hem för jag kallsvettades, hade ont i huvudet å mådde kass å gör fortfarande...

på väg hem på bussstationen märkte jag att jag hade fått en inneboende på mig..
en s.k fästing.. så när jag kom hem så skulle mor dra bort den men det gick mindre bra men de är inte helt lätt att dra bort en fästing.. ( det är inge lätt mor så känn inte att det var ditt fel) så nu sitter huvudet kvar så då kanske man får borelia oxå ganska passande tycker jag för det kan väl inte bli värre just nu ='(

Detta låter väl som en underbar dag, en dag man vill uppleva igen???
å imorgon ska jag dra ut en tand till oxå=S

livet e hårt nu har jag ju märkt ='(

men ni får ha det så bra ni kan å det får la jag oxå försöka med..

Hej då!


Helgen 12/9-14/9

eller räknas inte fredagen till helgen??? det har jag nämligen funderat på rätt länge men har inte kommit fram till nått vettigt än.. efter skolan på fredagen kanske helgen börjar eller???

ja iaf på fredagen gick jag upp halv 10 åt frukost å gjorde mig iordning för å gå till tandläkaren..
drog alltså ut en tand som ni vet..
sen så käkade jag vid fyra halv fem någongång sen åt jag igen vid nio tio på kvällen tror jag väl att det blev.. jag tror att jag åkte hem till Lisa, Tobias å Love kommer inte riktigt ihåg detta.. minnet är bra men kort =)

iaf på lördag gick jag upp vid halv 10 för lisa, tobias å love skulle komma å hämta mig vid  halv 11 men så blev det inte.. de kom å hämta mig vid fontana när klockan var 11 halv 12 någongång där..
väl på volvo letade vi upp far å gick till lerduveskyttet.. jag å lisa tobias testade detta.. det var laser gevär så ni inte tror att det var riktiga grejer... det var rätt coolt faktiskt.. jag vann omgången av 5 personer..
sen så gick vi vidare till lite andra ställen för det var ju tipsprommenad också...  efter att ha gått färdigt denna tipsprommenad å ätit lite pannkakor så gick vi till älg rodeon... å aj vad ont jag fick.. höll så hårt i de j*vla repet så jag fick sår på handen å skav mellan benen =S fråga mig inte hur det gick till men jag lyckades iaf =) hehe
sen när jag kom hem så brände jag två cdskivor, ducsha, åt å gjorde mig iordning för kvällen,,
Emelie, henrik, malin å emil kom å hämta mig så var det raka vägen ut till upphärad..
när det väl drog igång så var det fest kan ja ju säga,.  folket blev fulla å goa å två däcka men jag hade så jävla skojj.. jag bugga med jimmy å dansa så mycket att jag knappt fick luft.. oj oj oj säger jag bara. när jag å anders kommer igång så e man död sen.. men va roligt det var..

på söndag så gick jag upp vid 10 tror jag å käka frukost.. å så kom magnus å mikael å hämta oss å körde oss till mikael.. så jkag å mikael började röja bort från festen medans erik åkte å hämta jimmy..
vi fick röjt upp å städat av bord å stolar å sen medans de andra packade ihop det på kärran så gick jag in å diska lite glas å gjorde fint på diskbänken,.. sen så körde han hem mig å då var det fullsatt på gården =) nä då lisa, tobias, love, lena, mor å far var ute.. så då fick man pratat lite med folket å sen gick jag in å gjorde lite nudlar å sen var det sängen..
vaknade 19:56 eller något.. det var bra tajming för jag skulle kolla på hål i väggen vid 20:00 så de blev det..
sen när det var slut hämtade hanmig å så åkte vi till mcdonalds..
sen när jag kom hem gjorde jag mig iordning för natten å kunde inte somna =(  usch!!! inge skojj
gick å la mig vid 10. å somnade väl vid 12 halv 1 någongång,, sen vaknade jag 03:36 eller nått å hade lite svårt å somna då oxå men jag somnade tydligen för klockan ringde ju sen vid halv 8.

Helgen blev väldigt lyckad ändå.., hade väldigt mycke roligare nu än förra helgen så nu e jag glad för en mycket lyckad helg. =D

så nu får vi se vad som händer nästa helg..

när tycker ni att helgen börjar ???
svara gärna =)

Natti Natt sov så gott =)

den blodiga tussen!

har varit hos tandläkaren idag så nu sitter jag här framför datorn å biter på en blodig tuss.
har nu en tand mindre,, å det är ju så hemskt å dra ut en tand,,
dra ut tanden är väl inte så farligt men det e den däring jävla bedövningen.. världens största spruta typ.. gör svinont när de ska bedöva mig i gommen =/ usch

spände mig så mycket att jag blöev svimfärdig när jag låg ner å då e det illa... kändes som hjärtat var utanför kroppen nästan.. å sen när jag lugnat ner mig någolunda så fick jag ont i hjärtat när jag andades djupt.. =S

nästa torsdag ska jag dra ut en tand till,.. det kanske går lite bättre för den tanden sitter i där nere.
nu har de ju tagit bort två tänder där uppe.

så nu idag får jag bita på den blodiga tussen å leva på pulvermos å vatten.. jippiii =S

rädd för åska???

herregudars vad det åska idag då... jag å mor skrek i kapp hahaha =D
först när det blinka till å sen när det dundra i hela huset-... det var lite läskigt faktiskt för föntren skakade =/
 Sen tror jag att det slog ner någonstans i närheten för jävlar vad det blinka å vad det lät.. usch =/
vilka krafter det är ändå å tänk om det skulle komma farandes en kulblixt genom fönstret, det hade ju inte varit så skoj. visserligen är ju inte det så vanligt men det har ju hänt förut så vem säger att det inte kan bli så nu.. det är ganska läskigt faktiskt..

det var bara till å stänga av datorn å tv för man vill ju inte att det ska hända något med detv ifall den skulle slå ner i huset..
visserligen har vi ju åskledare på datorn men man vet ju aldrig.

Sen tänkte jag faktiskt väldigt mycket på lilla skrutteplutten Love, hur det gick för honom.. Gick det bra Lisa???

e inte ni lite rädda för åskan då???
alltid trevligt med svar =)

Hoppas ni överlevde åskovädret


Det ser lite fräckt ut faktisk.

kom ihåg när jag mor far å syster Lisa var i Thailand å det åska.
Det var bäcksvart ute å man såg när blixtarna lyste upp berget.
riktigt fräckt faktiskt.

såg typ ut så i thailand om man skulle byta ut träden mot berg.


Lite fräcka fast hemska bilder!!







lite scary faktiskt =S








Natti Natt!!


Helg???

helg va det ja.. har det verkligen varit helg ens engång känns som man bara har varit ledig i två dagar.. för fyy fan va tråkigt jag har haft.. i fredags var det rätt roligt i skolan faktiskt för då fick jag köra 5 olika lastbilar själv  =) heheh svin coolt tycker jag =)  men sen när jag kom hem så la jag mig å titta på tv men det blev inte så mycket av det för jag somnade.. sen vaknade jag klockan halv 8 å fick värsta paniken,.. jag var helt själv hemma och det var mörkt  i alla rummen å det värsta av allt var ju att klockan var så mycket å det är helg å inget händer det är förjävligt...
Mor var hos Jenni ¨å far var på avtackningsfest..  jaja tänkte jag mor kommer ju snart hem å när jag just konstaterat det så ringer jenni å säger at det ska ut på krogen då dog  jag.. va fan ska jag göra nu blev tanken..  men det var bara till å gå ner å äta å göra sig ordning för natten =(   jag satte mej vid datorn en stund å sen kom faktiskt erik men då var ju klockan bara 12..

på lördagen så åkte han iväg å hjälpte en med å byta däck å sen kom inte han något mer för än på kvällen.. så då blev det precis som fredagen förutom att mor å jag satt å titta på tv i mitt rum å far å morfar satt nere i källaren å titta på fotboll...
tänkte att man kanske skulle få ha lite kul å lyssna på musik å tjöta med folk men icke.. =(

Idag så vaknade jag halv 10 så då gick jag upp men då var ingen vaken så jag gick å la mej igen.. sen vid 11 började folket röra på sig så då gick jag ner å käka frukost..
Sen kom Lisa å Love =)  då bakade jag scones å gjorde milkshake till mig å lisa.. 
å efter man har ätit så måste man sova så då somnade jag å love i soffan å efter 20minuter vaknade love å fick panik.."vad var det för en som höll i mig,," så då blev det gallskrik med en gång...
 nu sitter jag här å lyssnar på musik å skriver å snart är denna dagen slut å imorgon är det skola igen..
på torsdag är jag ledig från skolan å på fredag ska jag dra ut en tand.. åå det ska bli skojj  eller inte =/ hoppas bara min inflamation i tandköttet har läkt sig å att jag inte hart ont i halsen längre för annars blir det nog väldigt jobbigt =/
så nästa helg blir väl inge rolig heller eftersom jag kommer nog troligtvis ha ganska ont å jag kommer ju inte kunna äta riktig mat.. får typ leva på vatten å pulvermos eller nått =D wiiee  =S

Hoppas ni  har haft en mycket bättre helg,,!!


RSS 2.0