Skolstarten..!?

Då har jag varit i skolan idag då å träffat massa nya människor =/  gud vad jobbigt
e ju så jävla blyg när det är nya människor som bara tittar på mig =/ men det gick ganska bra ändå faktiskt..

Alla fick samlas i en sal.. där presenterade sig alla lärare å sen blev man uppropad å fick förlja med sina 2 lärare till en annan sal. där fick vi massa papper och en bläckpenna var.. efter det fick vi presentera oss för klassen.. usch!!! =/
men det som va det jobbigaste idag var att lärarna skulle ta enskilda kort på oss å då fick man gå fram å ställa sig vid tavlan å le mot kameran med massa folk stirrande på en =S inge skojj alls...

det går en tjej till i klassen som oxå heter Emma =) hihi lite skojj faktiskt..
hon är raggare å snusar så det kanske kan bli skojj å bli kompis med henne om det går.. för hon kolla på mycket på mig så jag vet inte hur detta ska gå men det går säkert alldeles utmärkt.

Jag går nu i FPTP2B.. väldigt mycket bokstäver tycker jag.. =P

Imorgon blir det Jönköping, vi ska till Elmia Lastbilsmässan =) ska bli skojj..
ska nog gå runt med kusin vitamin (Niklas).

Måndag..

Idag har jag gjort endel ändå fast jag mestadels har slappat..
Började dagen med å äta frukost å sen gick jag upp till sängen å satte mig å titta på OS och brodera samtidigt..
Sen när broderingen var klar så gick jag å spände upp den på strykbrädan så den är klar å sättas å ram.
Jag satte mig med knep å knåp tidningen i sängen å fortsatte titta på OS..
Ner å tinade en pizza å sen började jag rensa i garderoberna...
det fick bli en liten paus i klädrensningen för susanna kallur skulle springa å det ville jag titta på.. men det gick ju inge vidare för henne..
fortsatte med garderoberna och fick ihop endel kläder som jag kunde skicka vidare till kusinerna..

å nu precis så har jag sytt ett örngott med mitt broderi på..

Framsidan                    baksidan  

Imorgon är det första skoldagen efter sommarlovet.. Niklas kommer å hämtar mig ska bli skojj,.. =)

Godnatt!!


Igelkottar e ju för söta


svart/vit


färg


närbild

Visst e igelkottar lite söta ändå..
Igelkotten var vid mors moped först men sen fick jag petat upp den på träplattan för jag ville se närmare på den..
å så fick jag tagit lite kort på den med filips tjöt i örat =) hehe
"kotten" är ju en riktigt bra fotomodell ju eller så är det fotografen som är riktigt duktig på å ta kort=D HEHE

obeskrivlig känsla!!

måndag morgon klockan 04.00 stod älsklingen utanför huset.. då hade han varit borta i tio dagar..
när jag såg honom fick jag en sån obeskrivlig känsla inom mig.. det var som om jag vet inte vad, det går verkligen inte att beskriva.. jag hade saknat honom så jävla mycke..

det är helt sjukt egetligen hur mycket man kan sakna å älska en människa så..
Älskar dig älskling!! <33

 


7års olycka..

...eller är det inte så man säger när man är så smart å lyckas göra sönder en spegel =/
idag skulle jag torka elvis päls för han har badat idag.. å då är man ju så lat så man inte orkar plocka bort sakerna ordentligt å då blir det som det blev, spegeln åkte ´ner på golvet. det är ioförsig en liten spegel som vi har i badrummet men ändå..

efter att ha släppt in Elvis i sin nystädade bur fick man plocka ihop allt spegelglas å sen hämta hand dammsugaren för att få upp de små flisorna... sen börjde jag plocka iordning på mitt rum så det är fint när älsklingen kommer hem imorgon.. jag hämta dammtrasan å torkade bort allt damm å sen kom dammsugaren fram å då blev det att man dammsög hela övervåningen men det var ju ioförig ett måste å framförallt i Elvis rum för där är det spån å hö över hela golvet..
sen när man var klar med detta så började jag städa inne i badrummet, för där ska det också vara fiint för jag å älsklingen ska bada å då kan det inte se ut som en svinstia där inne. när jag städade iaf så rev ja ner typ tusen saker till och slog i mig i allting å då undrar man ju ??är det den där j*vla spegels fel eller?? hmm...??
 jaja.. de e väl så det är kanske inte vet jag men fiint blev det iaf å mor blev glad också,.

Tror ni på det där med 7års olycka???  svar kan vara kul att få =)


Gustavsvik

Hej hej.. i tisdags åkte jag iväg med familjen Dahlberg/Ziegler till örebro..
När vi kom till laxå åkte vi å titta på båtar på marine å fritid jätte skojj lr inte men pappa ziegler ville titta så då blev det j så.. sen åkte vi vidare till örebro å letade upp Gustavsvik en camping i örebro...
Efter många om å men så fick vi bestämt oss för en plats men då va inte den bra tydligen så då letade vi upp en ny plats som var ledig å så fick vi gå å byta nyckel..
Efter att ha kommit iordning gick jag, Zandra, Ludwig å Izabelle å bada å åkte lite vattenruchkana.. =)
På kvällen sen så spelade vi lite minigolf å jag kom sist =) hehe
Sen var jag hungrig så då gick jag å köpte mej en hamburger tallrik det var gott det..

Onsdag:
Jag gick upp vid 9 halv 10 efter att ha varit vaken tusen gånger innnan det..
Jag å hirsch gick å köpte frukostbröd medan Carola duka fram resten..
Vi fick ätit frukost å sen vid 12 tror jag klockan blev till slut för folket är ju så sega så kom vi till upplevelsebadet.. vi köpte badband å sen cvar det bara å åka vattenruchkanor å i vildaforsen.. det var ju svin sköjj.
sen vid kvart i 2 gick alla utom jag å Zandra tillbaka till campingen för att börja med maten...
jag å zandra var kvar en timme ungefär sen gick vi oxå tillbaka till campingen å åt..
sen gick jag, Zandra å hirsch tillbaka till badet å åkte vattenruchkanor i 2 och en halv timme till ungefär..
jag hostade som en jävla gnu pga de där jävla kloret =/ usch
Jag å Zandra fick duschat å sen gick vi tillbakja till campingen igen.. de andra gjorde sig klara så tog vi cyklarna ner till staden å gick å undersökte en liten del av staden å sen blev alla hungriga å då skulle vi leta upp ett ställe å äta på..
å efter många om å men så fick vi hittat ett ställe å äta på..
kalaset gick på 902kr.. jag betalade 102kronor =) å det var det första jag fick betala själv =)
när vi kom tillbaka till campingen gick jag, Zandra å Ludde till affären å köpte lite godis å det blev inte billigt för min del..
60kr kostade mitt godis.. men det blir ju tyvärr så eftersom campingar är dyrare..

Torsdag:
Vi tog det ganska lungt på morgonen.. vi åt frukost å sen gjorde vi oss iordning å cyklade ner till staden för jag ville kolla lite i affärer för jag hade hittat en rätt fräck klädaffär dagen innan men då var det stängt så då tog jag det på torsdagen.
Det fanns hur mycket fräcka kläder som helst där innne... ja hittade två linnen å en svart klänning med vita prickar på men den blev för mycket så¨jag köpte de två linnena istället.. å det blev alldeles jättebra för de kalaset gick på 278kr..
De två linnena jag köpte (på La Boom)
Sen gick vi vidare till cubus å där var det rea så zieglerbarnen fick lite kläder å jag köpte två par kalsonger till  älsklingen å en boddy till Love å det gick på 228kr..
Sen gick vi vidare till Wadköping.. det är ett ställe med gamla hus.. där var det jätte fint å på vägen dit så¨gick vi igenom örebros park å den var inte liten.. hur mycket gräsområde som helst å i mitten av gräsområdet fann en ganska stor pool för de mindre barnen.. det var väl 20-30cm djupt eller nått.. där låg folk å solade iaf å det såg jättemysigt ut.. men det var även en jätte stor lekplats där också med linbana å klätterställningar å massa roliga saker för barnen..,
Sen fanns det två tennisbanor man kunde spela på..
Gick man längre bort så fanns det ännu mer parker med massa fina blommor å figurklippta buskar å grejer där kunde man sitta för sig själv om man ville på bänkar som fanns där.. helt otroligt alltså vilka stora ytor.. trollhättan släng dej i väggen kan ja ju säga.. det var nog 3-4gånger större än i trollhättan alltså.. hur fiint som helst.
klockan blev halv 4 å vi tog oss tillbaka å cyklade till campingen igen..
halv 5 blev klockan när vi kom till badet.. det var bara jag å Zandra som var inne å åkte vattenruchkanor å så.. de andra var utomhus..
Jag fick Zandra till å åka hela forsen å även åka tratten som vi kallade den.. man åkte i ett rör som var ungefär 8meter kanske å sen kom man ut i en stor tratt å sen åkte man ner i en lite bassäng..
sen när klockan blev kvart i 7 så gick jag å Zandra å duscha för badet stängde 7.
Carola å Hirsch cyklade å köpte mat medan jag å barnen tittade på happy feet. när filmen var som mest spännande så fick vi pausa för då var det matdags.. det blev natchos å gud va gott det var..
när vi ätit upp tittade vi klart på filmen å den var väldigt bra.. sen tittade vi på bee movie å den var oxå väldigt bra..

Fredag:
Vi åt frukost vid 9 sen plockade vi ihop å städa upp sen åkte vi till marine å fritid fast i örebro.. jag å barnen satt kvar i husbilen å spelade kort för varken jag eller barnen orkade inte gå å titta på båtar..
de kom tillbaka vid 11 tror ja klockan blev.. å då åkte vi hemåt.. jag försökte sova på vägen men vaknade hela tien för att barnen håller på å jävlas med varandra å gnäller å har sig =/ väl hemma vid 2 halv 3 packade ja ur mina saker å sen kom far hem..
Jag följde med Far till harald nyborg å köpte grejer till poolen...
Sen slog jag in lite paket å sen gjorde jag mig iordning för kalas.. farmors kent fyllde 65år å så firade vi även farmors födelsedag.. vi åkte hem rätt tidigt för jag var så trött hade tyå inte sovit nått kändes det som iaf å sen hade ja inteätit så m,ycket heller,, så jag å mamma satt å prata lite sen gick vi å la oss..

Det var 4 väldigt roliga men trötta dagar...



RSS 2.0