då vare onsdag!

Hej hej,, ja idag var jag som sagt hos tandläkaren efter skolan å spände =/ aj aj,, så nu kommer man ha ont i två veckor =/ förhopnningsvis inte men tror detta för jag har redan börjat få ont i tänderna..  ska dit den 9jan nästa gång.
iaf,, tog mors moppe till jätten å handlade lite mat, bror å jag lagade biffar å koka potatis å gjorde lite brunsås,, det var väldans gott faktiskt,, sen åkte vi hem till lisa, tobias å love, skulle hämta lite grejer å sen skulle vi faktiskt handla lite ägg oxå..
vi åkte hem sen å gjorde tomteplättar =) mums vad gott det var med smet =P hehe,, plättarna var oxå väldigt goda =)
det är väl det bästa med att baka, å äta lite smet undertiden =P eller är det bara jag som tycker det!!??

tänkte ta mig en dusch å göra mig iordning för natten,, ska försöka hinna med att städa elvis bur å lägga in alla ny tvättade kläder i garderoben innan klockan blir för mycket,, ska ju upp klockan 6.

Natti Natt

Truckförarn!!

idag har jag kört truck hela dan i skolan, va innomhus som tur var, för det är väldans kallt nu tycker jag =/ körde eltruck å lasta ner å upp pallar på pallställ..  sen körde jag även en hand truck(en annan slags eltruck men man går på backen å kör den istället för att sitta ner), sen körde jag en annan handtruck som man stog på.. körde slalom  mellan koner, hehe  väldans skojj,  när jag väl lärt mig gick det ganska fort faktiskt =P hihi   men jag kommer väl ha träningsverk imorgon, för när jag körde el trucken som man sitter i så fick jag ont i nacken å när jag körde de andra så fick jag ont i tummen =/ inge bra..

sen när jag kom till thn så åkte jag med min syster å love till överby,,  vi var på rusta å sen gick vi in i siba huset å kolla hur långt de kommit med ombyggnadtionen,,  hälsade även på emelie.. väldigt checkt å träffa henne, för det var ett tag sen. gick in på maxi å handlade lite mat.
sen var det hem ta in posten mata elvis å så tog jag med mig lite grejer så nu sitter jag hemma hos syster,, ska sova här idag, behöver inte gå upp lika tidigt då för det är inte så långt till resecentrum här ifrån å det är gött... 
vi spelade buzz, å det var väldans skojjigt =D  så då kanske man kommer ägna varje dag hos syster nu då =P hehe

ja ja, nu ska jag äta kvällsmat å sen är det sängdags,,   ska till tandläkaren imorgon oxå å spänna tandställningen =/ aj aj, hoppas det inte gör lika ont som när jag fick den..  för jag ska bugga på torsdag å då är det inge skoj att ha ont..
återkommer till detta imorgon troligtvis..

Natti Natt

Ensamheten är jobbig..

idag vaknade jag av panik, trodde jag hade försovit mig, men precis när jag skulle titta på klockan så ringde alarmet. gick upp åt frukost gick ut å hämta tidningen i snön. det var väldigt kallt,,
Hade prov i engelska idag, å det gick väl hyfsat bra tror jag, vi skulle skriva om musik å jag skrev om country.
när man var klar fick man gå å då gick jag ner till matsalen å åt.. men det var inge gott å så satt jag vid ett bord SJÄLV =/  jätte skoj, så nu är man själv i skolan oxå.. inte på lektionerna visserligen men på rasterna.. idag var det så iaf, förhoppningsvis är det inte så imorgon. jag har ju bara emma å vara med, så skulle hon vara sjuk så är jag väldigt ensam i skolan,.  men men, så är det..

när jag kom hem idag så städade jag i köket, å sen ringde jag bror för vi skulle äta middag idag men det blev inte så.. så jag fick värma lite mat från frysen å äta själv.  
efter det så drog jag igång två maskiner tvätt, å här sitter man själv framför datorn, å har jätte roligt eller inte,,  ingen som hör av sig,  så jag känner mig verkligen efterlängtad.

det är 1vecka och tre dagar kvar till mor å far kommer hem =)  längtar verkligen till den 4december,.
jenni kommer hem på torsdag,, å då ska hon nog sova här tror jag..=)

ha de. 

Ensam är stark???

Jag vet inte riktigt om det stämmer faktiskt, för idag har det varit väldigt ensamt och så brukar ju dagarna vara för mig sen 3månader tillbaka i tiden. Men idag har det verkligen varit ensamt.  I morses var jag ioförsig på tipspromenad med lisa, tobias, love å Puffe.  Men när jag kom hem vid halv ett tills nu har jag inte pratat med någon, inte en jävel som ringt hem heller =/  det känns förjävligt.  Jag hatar verkligen att vara ensam, ingen att prata, skratta eller kramas med. Det är verkligen jobbigt.  Elvis kan jag ioförsig gosa med men det är inte samma sak. Jag vill dra tillbaka tiden 1 år ungerfär, då var det verkligen helt underbart hela tiden. Då var med med sin älskligen hela tiden, å kompisar man ungicks med varje helg tack vare honom, men nu har jag inte min då underbara älskling att mysa med längre, å folket man umgicks med då hör inte av sig, visserligen hörde de inte av sig så ofta förut heller, men de svarade åtminstonde på mina sms, de gör de inte längre. Det är en som kan höra av sig ibland å svara på mina sms å det är Magnus. Det är den enda jag umgås med oxå å pratar med nästa varje dag. Men när jag inte pratar med honom känner jag mig verkligen ensam. Jag har min underbar familj, men hälften är ju bortresta.  Så det är jag elvis å ett jävligt stort hus, super skoj =D eller inte ='(.

Jag saknar allt folk man umgicks med förr i tiden å alla roliga fester..förr längtade man till helgerna men nu är helgerna igenting för mig,

Saknar Mor å Far så himla mycket, men dom kommer hem snart som tur är.
Saknar Erik, Eriks Mor å Far å deras hund Ronja, Anders, Mikael, Jimmy, Fredrik, Anna, Casper, Emil, Malin, Robert, Mats å Pia, Emelie, Henke, Marie, Netz, Magnus (sikhall), Markus å  Angelica.   Ni kanske förstår att de är endel man har tappat kontakten med från dom jag träffa när jag var ihop med Erik.
Det är så jävla tråkigt.,

Figge å Joel saknar jag v'ldigt mycket, det var ett tag sen man umgicks med dom,  saknar den underbara tiden när bror umgicks med dem, då var det inte tråkigt en enda sekund de helgerna, men det var som sagt ett tag sen. 4år eller nått.

Man kanske inte ska säga att jag är ensam, bättre å säga att man inte har nå¨gra kompisar längre.
Har ju trots allt Min underbara familj: Mor, Far, Jenni, Lisa, Nisse, Tobias, Love å Elvis sen har jag en väldans bra släkt.

Men som sagt man har ju inga kompisar längre, känns inte så iaf eftersom de nästan aldrig hör av sig, det är bara jag som ringer, å det känns ju inte som jättebra kompisar då, tycker inte jag iaf. Kompisar hör av sig.

De som hör av sig på något sätt är Magnus å Malin,, tackar för detta =) de är värt allt

Ha de!

Fredag imorgon då!

Idag hade jag bara en lektion, känns nödvändigt å gå till skolan då =/ men men, hade engelska å det är nödvändigt för min del, har troligtvis prov nästa vecka, ska prata med patrik i min klass..  ska bli roligt å se hur det går..
städa mitt rum när jag kom hem å sen satte jag på min nybrända countryskiva, väldigt bra faktiskt =)  tände upp lite ljus å så oxå =)  Fick besök i hemmet idag oxå, det var väldigt trevligt, vi satt å tjöta lite å käka mat sen hjälpte han mig med sterion i epan, (Tackar för detta =)   Ska väl snart besöka kudden å täcket =P så gottit

Imorgon är det fredag, det skulle tydligen bli kort dag, å det är rätt gött faktisk, men sen är det ju skola på lördag oxå =/ men det blir säkert checkt.
Förhoppningsvis blir det teori den tiden vi är där, måste verkligen bli klar med den för vi ska börja med lastbilsteorin snart. =/ så det blir rätt mycket nu faktiskt. men det går säkert bra, tror jag =)

Natti natt

skola på lördag =/

Det låter väl roligt med skola på lördag =/ eller inte,, usch å fy.. visserligen kommer vi att få vara lediga på en fredag å det är rätt gött faktiskt men ändå..  Vi byter schema i skolan nästa vecka, vi ska ha naturkunskap och estetiskt val, tungafordon är vi klara medf, väldigt gött faktiskt, så nu kommer vi ha hela dagar med teori eller utgård.
Mitt schema: (har ingen bild men kan skriva istället =)
 
Måndag:  10:10 engelska
         12:30 naturkunskap
         14:20 gymnastik
slutar 15:40

Tisdag: 8:30 - 15:30 teori/utgård

Onsdag:  8:30 teori/utegård
         10:10 teori/utegård
         12:50 estetiskt val
(Hade estetiskt val i 1:an, så det behöver jag inte ha =P)
slutar 11:30

Torsdag: 8:30 engelska
         10:10 naturkunskap
         12:30 svenska
slutar 14:00

Fredag: 8:30 - 15:30 teori/utegård

Det är rätt bra schema faktiskt, sovmornar är gött att ha, men när jag går upp senare så är jag mycket tröttare på dagen konstigt nog =/.. dagarna går väldans fort så det är ju bra =)   det är ju redan torsdag imorgon,, herregudars, inte långt kvar till helg,.

Fick reda på idag att jag är klar med övningskörningen =) det var ett väldigt roligt besked faktiskt, men det är teorin kvar oxå å den är ju värst, det är så onödiga frågor tycker jag =/ man får ju krupp på dom=S det är nog alla som får det, gjorde Fas B idag,  man ska ha 63 av 70 för att få godkänt, första gången igår fick jag 57 idag fick jag 57,62 å sen 61, måttligt irriterande,, tycker det är bättre att få 7 fel än 1, men det bästa är ju att klara det =P  den gången jag hade 62 hade jag kunnat fått mer än 63 om man skärpt sig lite =/  får ta igen detta på fredag kanske..

Försov mig idag förresten =/  det var mindre skoj..  hade tydligen lyckats stänga av väckarklockan på mobilen =S
som tur var så fick man sms 7.45 så man vaknade,. tack för detta säger jag till han som skickade smset=)  annars hade jag sovit mycket längre =Phehe   missade en hel lektion =/   de hade sopat hela utegården den lektionen så det kanske var bra att jag försov mig =P hehe   andra lektionen så var jag med å tog upp de högarna de hade sopat ihop, å jag kände verkligen då att min rygg är kass,, det är mindre bra när man håller på att ta lastbils körkort å man troligtvis ska jobba med tyngre jobb sen =/ illa.  får försöka ta mig till ett gym eller nått å träna upp mag- ocg ryggmusklerna.

Ha det!

Mera skor, hundar å lite annat oxå =)

MERA SKOR

Jag älskar verkligen skor, å tycker det är väldigt roligt å titta på de olika modellerna.  var inne på skobutiken.se å hitta massa olika skor,, tittade igen 1146 skor,, tyvärr såg alla skor nästan likadana ut men det fanns massa fint å titta på.. här ska ni få ett smakprov..


De rutiga gillar jag mest av dessa, så coola.

930.75:-845.75:-  2800.75:-
väldans fräcka men priset =/ aj aj

675.75:-





svart-vita skor har jag iget emot =P hehe

8499.15:-  / 9999.99:- 1610.75:-
de här priserna är sjuka, miljonär, svar ja.
å de skorna som kostar 1610.75:-, hur ska man få på sig dom, de lär bli rätt svettigt =/  syynd du får ha på dig skorna hela livet,, lång näsa bara, haha =P
de är jävligt fräcka men usch för att ha på sig dom =/

HUNDAR

vill ha en liten camping hund, en liten hårboll som springer runt =P hihi  de är för söta, eller så vill jag ha en rottweiler, vet inte riktigt än,, köper jag en rottweiler så vill nog far min jätte gärna passa den, eller inte =) hehe han är livrädd för stora hundar, haha =D lite taskig får man vara =P tihi,  min hund kommer inte bli farlig, det ska bli uppfostran med endaste gången bums, så de så..
här har ni lite smak prov på sötisarna =)


lite sötis,  Pomeranian


Pomeranian, en spets ras är det.


Pomeranian, en liten campinghund =P


Pomeianian, en lite söt hårboll som springer runt =) tihi


Rottweiler, tänk om de kunde vara så här små helatiden =) så sööt


Rottweiler, kolla sicken sköning


sicken gottegris

    
Sen blir de stora, men de är lika fina för de,,  riktigt underbar hund om man uppfostrar den ordentligt,, jag vet har träffat en så underbar Rottweiler. riktig go ´hund verkligen, har tyvärr ingen bild på henne men hon är riktigt fin, Ronja heter hon..

Vad tycker ni om hundarna, visst är de fiina =)

Å LITE ANNAT OXÅ =)

Idag har jag haft engelska å livskunskap,, på livskunskapen tittade vi på en film som hette Raggarliv,, sicken skön film.
de hade filmat värmlänningar som berättade lite om raggarlivet,, å de har ju så fruktansvärt go dialekt =) hehe
De hade filmat på crusingar, dansställen å ett rockabilly band som spelade,  jag kan ju säga att jag verkligen längtar till sommaren när man tittat på den filmen,, så underbart ser det ju ut å jag vet att det är riktigt underbart å bara titta på amerikanare å lyssna på rockabilly å 50-60-tals musik,,, riktigt underbart...

Fick även reda påa tt jag klarat av tunga fordonskursen, hade ju prov igår å jag klarade mig, på tisdag får jag reda på hur många poäng jag fick å även betyget på provet.. lite spännande faktiskt.

Har varit lite duktig idag oxå, bror körde ner mig till swedbanken för jag hade fått rese ersättning för resan dit å hem från göteborg,, jag ska inte ha dom pengarna utan det ska mor ha så det var ett stort frågetecken där, men jag åkte dit iaf å fick betala 20kr för att få ut pengarna =/ sicket folk, dit tänker jag ju inte gå mer.  fick mina pengar fast jag inte är 18, skulle inte fått det egentligen men det var sån lite summa pengar så det gick tydligen bra..
sen gick jag till liljelod å gjorde synkoll för körkort, å det gick bra, låg tydligen långt över körkortsgränsen.
hade 0,7 på höger å 1,0- på vänster å 1,0 när jag tittade med båda ögonen.. sen kollade de synfältet på mig oxå å då ska man ju säga vilken sida det blinkar på å då fick ja änna fundera på vilken som var höger eller vänster,, haha =) hjärnsläpp kallas det =P lr nått

efter det gick jag till dagmar calsons bageri å köpte tre glassbullar, 
bror kom å hämta mig för han hade varit å ätit,
väl hemma så fick jag ätit två mackor å två tallrikar kräm,. sen gick jag ner å tog på mig mekar kläderna,  bror kom hem sen å hjälpte mig med saaben som står här ute på gårn, vi tog loss bromsskivorna å bromsoken så ska vi sätta dit sletnare grejer å köra den till skroten någongång.. 
sen hjälpte han  mig med å svetsa en plåt på huven till epan, så huven är stabilare nu,  så nu återstår det att ta glasfiberspackel på skopet å putsa å lacka den,,  sen får man trixa lite till med huven, måste svetsa lite mer å måla med rostskyddsgfärg på detr som svetsats, å fylla i massa hål ifrån de gamla poppnitarna, efter det blir det mer putsning å lack på huven.

Det var dagens jobb, å det tyckte jag gjorde väldigt bra med hjälp av bror =)

Nu ska jag tydlige  hem till kusinerna å titta på disneyfilm =) de ringde å fråga ifall jag vill komma dit,, klockan är änna 20:30, men men det blir säkert bra.

Ha det så bra!!



converse med klack!!??

Vill ha m,en vet ej var jag ska få tag i detta,, någon som vet var det finns så får ni hemskt gärna berätta =D
riktigt colla tycker jag att de är,, =)
eller vad tycker ni ??

  
fake visserliken men vad spelar det för någon roll,, den modellen är klockren


dessa på fötterna hade ju inte suttit helt fel =P  oj oj oj ,, svincoola =D me like

Som sagt någon som vet var det finns att få tag i,, så tycker jag ni kan berätta detta, så är det raka vägen dit =P hihi


Åter till skolan då,,  jag blev klar med tunga fordon idag, ska bara rätta ett häfte sen är jkag helt klar med det som måste göras på kursen..  har prov i detta imorgon,,  väldans nervös är jag =/  usch usch!  måste bli godkänd för att få övningsköra lastbil,, klarar jag inte detta så blir det svårt för mig,¨=/   men min lärare trodde att jag skulle klara det, annars skulle det fixa sig för han vet att jag har jobbat bra å jag visar intresse för det, så då får man hjälp om det blir svårt för mig med provet =) å det är ju lite bra,, men jag måste ändå anstränga mig för jag kan inte slappna av bara för det, jag måste jobba för det.
far ska förhöra mig lite granna, så får jag se om jag lärt mig något =P hihi

blev sen dag i skolan idag, var i stan halv 5 å så åkte jag hem med Tobias..  väl hemma fick jag smaskat i mig lite scones å sen var det raka vägen ner till källaren å på med arbetskläderna,, jag hjälpte tobias med att byta däck på lisa å å tobias bil.. går väldigt snabbt när man är två å så är det lite roligare oxå..  så det gick väldigt fort =)
så nu åker de säkrare på vägarna =)
sen till sommarn blir det att byta bromsskivor å bromsbelägg ibak,, kanske behövs byta skivor i fram oxå, vi tittade inte detta, men det blir till sommarn sen istället..

Det var dagens arbete å det gick strålande bra, titta nu efter skor til mig =P  måste ha sådana =)

Ha det så bra, Kram Kram

RSS 2.0