Fullt upp i helgen

På fredag kommer BlackJack till parken, å på lördag kommer Scotts till Båberg.  Så jag å Jenni ska dit å bugga =) det blir nog skojj tror jag men det blir en dyrt=/ men det får man stå ut med..
Men bara för att man har sett fram emot det här så kanske det inte blir så skojj,, för det brukar ju vara så.. men men det får bli som det blir, man ska inte har några förväntningar för då brukar det bli bättre om man inte har det alltså.
Helgen efter fyller Lojs 18 så då ere party utanför grästorp =P hehe..  det skulle tydligen bli en jävla massa folk, å det e ju alltid lite checkt=)
Vecka 7 kanske det blir skövde men det vet jag inte, får se på detta har ju lov vecka 8:a, riktigt gött ska det bli, på tisdag vecka 8:a så ska jag till tandläkaren å då blire tandställning där nere oxå =/ aj aj. men jag hoppas det rättar till sig fort så jag blir av med grejerna, ee gött jobbigt när man äter.. men men.

någon som var på Etage i helgen eller?? Herregud säger jag bara, vad fölk det var =/
Kevin, Alice å Robin från idol var ju där..
å  så här såg det ut:




 Dom har t.om stängt av rulltrapporna för att folk skulle få plats,,

Herregud,, å så stog fjortisarna längst fram å dräggla å skrek, helt sjukt.. fattar inte detta.
Bara för att de har råkat varit med på tv å kan sjunga.. dom är ju människor dom med, men men,..
ioförsig har man ju själv tyckt att det varit sketfräckt å sett artister i verkligheten, men jag har inte stått å skrikit för de.


Har ju varit inne på tradera endel, å jag kikade lite på bikini.. å jag förstår mig inte på folket som kommit på dessa bikinimodeller, kolla här:
Den e väl fin men ändå.

den här hade ju jag trasslat mig in i jue

tänk å ligga på mage för länge, vilken fin solbränna man skulle få på rumpan då=P hehe

Jaaa.. den e väl inte vackrast i världen, men men det blir säkert bra..

Solbrännan blir väl inte jättevacker på nån utav dessa modellerna, men det e ju upp till var å en vad de tycker, Den sista är väl inte riktigt till för att sola med, men det hade nog blivit goa blickar om man kommit gående med den på stranden =P hehehe

Ja det var väl det här jag hade å skriva om idag,,

Kram på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0